Iets wat ik vaker zou moeten gebruiken, een heerlijk gezichtsmasker om mijn huid weer een boost te geven

Even lekker de tijd nemen voor mezelf is iets wat ik vaker ga doen! Na mijn blog-break realiseer ik me toch dat ik wat vaker pauzes moet nemen. Wat beter dan in het weekend de tijd nemen voor een heerlijk gezichtsmasker? Eigenlijk ben ik op zoek naar zo’n pikzwart masker wat je van je huid aftrekt, maar die kon ik  niet vinden. Afgelopen vrijdag had ik een Halloween feestje en ik had zoveel make up op! Tijd voor een goede reiniging dus testte ik deze Black Seaweed Peel-Off van 7th Heaven.


gezichtsmasker


De laatste twee jaar heb ik eigenlijk alleen maar gewerkt, want was ik niet op kantoor dan was ik wel aan het bloggen. Mijn site is mijn passie en doe ik dus erg graag, het voelt absoluut niet als werk. Toch merk je het aan andere dingen, want even een dagje niks doen is er eigenlijk niet meer bij. Schrijf ik geen artikel, dan zie ik wel een leuke spot om foto’s te maken. Al zit ik de hele dag in mijn pyjama, dan ben ik wel andere leuke blogs aan het lezen of op social media te vinden. Tijd voor verandering.


gezichtsmasker


Het maskertje deed z’n werk goed. Ik had -ondanks tweemaal reinigen- toch nog make up resten in mijn poriën, dat was goed te zien door alle zwarte make up van het Halloween feestje. ‘s Morgens had ik mijn gezicht nogmaals gereinigd en toen het masker aangebracht. Ik deed dit met een (synthetisch) kwast, dat vind ik fijner smeren dan met mijn handen en daardoor kan ik het beter verdelen. Het masker moet 20 minuten intrekken en dat had het ook echt nodig. Het droogde op en ik kon het zo van mijn gezicht trekken. En nee, dat deed geen pijn en mijn gezicht voelde heerlijk zacht en schoon erna.

Wanneer heb jij voor het laatst de tijd voor jezelf genomen en een gezichtsmasker gebruikt?

7 Responses

 1. Debbie

  Ik doe het ook veel te weinig, tis altijd zo’n gedoe. Ik ben fan van sheetmaskers. Geen rommel of gedoe. Maar gebruik ik die ook te weinig. Hmm, het is nu vrijdagavond en ik hoef niet meer weg. ZO meteen lekker naar The Voice kijken. Ik ga mijn gezicht reinigen en een sheetmasker opdoen!

  Reply
 2. Nicole

  Maskers schieten er helaas vaak bij in, gelukkig heb ik een heerlijke verzameling gezichtsmaskers van Sephora die ik af en toe voor het slapen gaan aanbreng. Niks afspoelen, maar intrekken (en heerlijk slapen)!

  Reply
 3. Hanneke

  Inderdaad…. Elke 2 weken een lekker masker … Ik doe het ook te weinig… maar ik heb ontdekt dat je ook maskers hebt waar je mee kunt slapen… tip!…( Sensai Kanebo onder andere)….

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.