web analytics

zwart & wit

Nooit uit de mode en toch de trend: zwart & wit. Altijd leuk en op veel manieren te dragen. De outfit bestaat uit een boyfriend blouse en gerafelde jeans.

Je ziet er niet meteen uit als een ober, met een witte blouse en zwarte broek. Mits je het natuurlijk goed combineert. Ik draag een boyfriend blouse en een jeans met een gerafelde onderkant.

black & white

black & white

black & white

De trend van komend seizoen is de boyfriend blouse. Oftewel een ruim vallende blouse, met een iets wijdere kraag en wijdere mouwen, zodat het net echt lijkt alsof je blouse van je vent aan hebt. De blouse is gemaakt van twee verschillende stoffen, een transparante chiffon en een lichte katoen. Hierdoor heb je verschil in transparantie, wat de blouse wat speelser maakt. Ik wilde dat de blouse inderdaad ruim(er) zat dus ik draag een maat 50 ondanks dat ik deze maat normaliter niet draag van boven, maar ik had het nodig met name voor mijn heupen. Welke combo vind jij leuker, de blouse in de broek, of zoals hieronder gewoon los?

black & white

black & white

Deze jeans, ik doe ‘m niet meer uit! Oke, nu heb ik wel een tic als het gaat om zwarte jeans he? Deze zit werkelijk waar echt heerlijk! Ik draag hier een maat 48 maar ik zou nog zelfs een kleinere maat passen, dus deze broek valt erg ruim. De ruwe, kapotte accenten op de broek maken deze zo stoer, maar ook de raw edge aan de onderkant maakt deze broek helemaal de broek van aankomend seizoen. Nu met open schoenen, straks als het kouders wordt met een enkellaarsje.

black & white

boyfriend blouse c/o MS mode | raw edge jeans c/o MS mode | schoenen Primark | nagellak OPI

[showad block=30]

theBiggerBlog.com uses affiliates

5 Responses

 1. Bibiane

  De blouse in de broek vind ik leuker staan. Ik heb je blog pas ontdekt en ik vind em zo leuk!! Vanavond meer lezen 🙂

  Reply
  • admin

   Ja het is ook zo makkelijk te combineren, ik ben er ook fan van xx

   Reply
 2. Eline

  Ik vind dit een super outfit!
  De blouse in de broek is net iets meer gekleder dan uit de broek.
  Ik zie ze beide graag maar voor alledaags zou ik het uide broek doen.
  Wanneer ik naar een feestje moet of zo, zou ik dan kiezen voor in de broek.
  Staat je erg goed.
  Groetjes,
  Eline

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: