web analytics

Wat is jouw favoriete style? Hier draag ik oufit #2, sportief in shorts

Dit is de tweede outfit van de serie in nepleren shorts. De eerste outfit die ik liet zien was een gekleedde outfit, in deze outfit laat ik je zien hoe je dit sportief kunt dragen. Met dezelfde shorts maar sportieve items krijg je een heel andere look. Sneakers, trui en shorts!


sportief in shorts sportief in shorts


trui

Wie houdt er niet van deze trend? Leuke truien die heerlijk zitten en er dan ook nog een fashionable uitzien, geweldig! Deze trui is zacht en zit lekker, het ingebreide design voorop is ook zacht. De kleine gaatjes in de trui zorgen ervoor dat het echt lijkt op een sport shirt, zowel we die kennen van bijvoorbeeld basketbal shirts. Ik draag eronder een basic koraalroze top, want deze schijnt minder door dan een zwart of witte top. Daarnaast geeft het ook een beetje kleur aan de outfit. De short zit netjes, niet te strak dus ik draag de trui aan de voorkant in mijn broek zodat je die leuke ritsjes kunt zien.


sportief in shorts


ga voor casual 

De huidige trends hebben veel sport invloeden. Basketbal shirts, sneakers en wijde pasvormen zijn erg fashionable op dit moment. Een goed excuus dus om sneakers bij je outfit te dragen! Hier draag ik wedges van Vans, een combinatie van stoere gympen met een girly hoog hakje erin. Eens wat anders dan de standaard sneaker! Trendy en comfortabel, een wonder. De panty met dessin zorgt ervoor dat de outfit niet saai wordt, of te zwart-wit. Alle kleding en panty zijn te koop bij MS mode, check hier de webshop.

Ga voor SPORT CHIC

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: