web analytics

Klaar voor de zon

Oke, met deze outfit ben ik helemaal klaar voor de zon. Kom maar, ja hoor, nu graag.

We hebben gelukkig al heel wat prachtige dagen gehad, maar echt warm is het nog niet. Althans, niet warm genoeg. Hopelijk komt dat snel, want ik ben er helemaal klaar voor.

Klaar voor de zon

De nieuwe collecties hangen in de winkels, overal online lezen we over de nieuwste zomer trends en dus kreeg ik zin om te shoppen. Ik lees vaak dat volle meiden alleen naar specifieke winkels gaan maar dat is echt niet altijd nodig hoor! Ik ga eigenlijk naar elke winkel die tot (minimaal) maat 46 verkoopt. Afhankelijk van de pasvorm, het model en de stof pas je veel meer dan je denkt! Net zoals deze jurk van de reguliere collectie van H&M.

H&M dress

Uiteraard heb ik wel weer een moment van frustratie gehad. Zoals ik al eens eerder schreef over mijn ontzettende frustraties met de H&M Plus collectie, had ik nu weer iets. Dit schattige jurkje gaat in de winkel maar tot maat L. Zat goed, maar ietsje te krap. Dus ik kijk online, daar is de jurk er wel tot maat XL. Snap je dat nou? Ik heb netjes de jurk online besteld -geduld is niet altijd mijn sterkste punt- maar ik maakte het goed met de kortingscode die ik online vond voor gratis bezorgen. De jurkjes kwamen in meerdere prints en ook uni zwart, het is echt een aanrader.

H&M dress

De jurk is net lang genoeg voor mij om dit met blote benen te dragen. Uiteraard droeg ik hieronder de bandelettes waar ik eerder over schreef. En ja, ze blijven echt zitten. En nee, ze rollen niet om! De schoenen en de zonnebril zijn van Primark.

H&M dress

[showad block=1]

photos: Raz | items: H&M, Primark | theBiggerBlog.com uses affiliates 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: