zwangerschapspyjama & comfortabele voeding bh

zwangerschapspyjama & comfortabele voeding bh

De laatste loodjes! Dat betekent rustmomentjes in mijn zwangerschapspyjama, om zo mezelf voor te bereiden op wat er komen gaat & comfortabel in de beugelvrije voeding bh

Inmiddels ben ik 36 weken in verwachting en is het aftellen begonnen. Elke dag een stapje dichterbij tot wij ons kleintje mogen verwelkomen. Die buik wordt nu toch wel zwaar en comfort is nu toch echt wel een must. Ik zit nu midden in mijn verlof periode, waarin ik eigenlijk zo weinig mogelijk doe en vooral mijn lichaam rust gun. Alles is nu net even iets vermoeiender, dus ik doe alles op een laag tempo. Ook metaal voorbereiden is belangrijk, dus ik probeer goed tot rust te komen.

HET AFTELLEN IS BEGONNEN

Nog maar een paar weken en dan zijn we opeens ouders! Het klinkt nog steeds zo vreemd om op te schrijven, maar het is toch echt zo. Zoals ik normaliter altijd alles goed geregeld en georganiseerd heb in mijn leven, zo rustig en terughoudend ben ik tijdens de zwangerschap. Ik hou van de touwtjes in handen hebben, alles te kunnen organiseren en plannen maar ik weet dat dit niet kan met een zwangerschap. Dat heb ik al vroeg geleerd, toen ik zoveel weken ziek op bed heb gelegen in het begin. Toen heb ik besloten alles los te laten en het gewoon allemaal te aanvaarden; iets wat ik ook heb geleerd van mijn burn-out. Maar heb ik dan wel alles paraat?

Nou om eerlijk te zijn, nee! Zo kreeg ik een ontzettend attente mail van Hunkemöller met felicitatie van mijn zwangerschap en de vraag of ik al klaar ben voor mijn verlofperiode. Pas toen realiseerde ik me eigenlijk dat dit moment zou komen, een tijd van rust nemen en voorbereiden op wat er komen gaat. Hierdoor kwamen we wel op het leuke idee om een samenwerking aan te gaan, aangezien ze ook zwangerschapskleding aanbieden. Alleen mijn twijfel of ik het wel pas.

ZWANGER IN STYLE

Er zijn absoluut dagen waarin ik rondloop in een legging met een lange dikke trui en pantoffels. Niet echt een fashionable hoogstandje he? En dat is oke want dat hoeft ook niet altijd. Ook toen ik niet in verwachting was had ik wel eens zulke dagen. Lekker tokkie op de bank, roep ik dan! Maar nu ik in verwachting ben, heb ik vaker off days waarop ik moe ben en even geen puf heb om me op te tutten. Toch hou ik er wel van om me gewoon ‘leuk’ aan te kleden, dus me verzorgd voelen. Dat betekent dan niet in een jurkje, haar gestyled en vol in de make up. Wel vind ik het fijn om iets aan te trekken waar ik blij van wordt, wat comfortabel zit en waarin ik me prettig voel.

Deze zwangerschapspyjama kwam dus als geroepen. Ik slaap meestal in een nachthemd van tricot, wat wijd valt en waar ik me goed in kan bewegen. Deze pyjama zie ik dan meer als een lounge pak, een pyjama waarin ik heerlijk thuis kan relaxen. Steeds vaker neem ik even een momentje voor mezelf. Waar ik vroeger heel de dag in mijn outfit rondliep, gebeurd het nu bijna dagelijks dat ik die rot-panty of zwangerschapsbroek uit doe en iets nog comfortabelers aantrek. Dit pak is daar ideaal voor en het lijkt me ook nog heerlijk zitten na de zwangerschap, wanneer mijn lijf nog niet meteen terug in vorm zal zijn. De foto’s maakte ik tijdens onze  babymoon afgelopen week.

zwangerschapspyjama & comfortabele voeding bh
zwangerschapspyjama & comfortabele voeding bh
zwangerschapspyjama & comfortabele voeding bh

VOEDINGSBH met GROTE OMVANG

Toen ik in maart naar Liverpool was om te shoppen wist ik echt net dat ik verwachting was. Daar kocht ik een paar nieuwe BH’s, die ik toch al nodig had, maar deze keer een omvang maat groter. De cups gaan dan automatisch ook mee, waardoor ik wist dat ik voorlopig BH’s had om aan te trekken. Mijn borsten zijn tot op heden niet extreem gegroeid, maar ik merk wel dat die ruimere BH’s prettig(er) zitten ook al is de maat dus nu niet helemaal correct. De komende periode kan ik me voorstellen dat ik liever een BH draag zonder beugels, want het begint nu allemaal wat krapper te worden rondom mijn buste en buik.

Voor alsnog ben ik van plan borstvoeding te gaan geven en zal een goede voedingbh noodzakelijk zijn. Toch vind ik het lastig om deze nu aan te schaffen, omdat ik geen idee heb hoe mijn borsten straks zullen zijn qua maat. Wat zo fijn is aan een voedingsbh is dat deze geen beugels hebben. Het prikt niet in de buik en je kunt er zelfs mee slapen of comfortabel liggen. Dit type BH is voorgevormd, wat ik normaal ook graag draag en biedt een goede stevigheid. De BH kan vooraan geopend worden, om zo straks makkelijk de baby te kunnen voeden.

zwangerschapspyjama & comfortabele voeding bh

De top die ik draag is maat XXL en valt er ruim en vooral lekker lang. Wat erg fijn is, want het komt goed tot over de buik. Het materiaal is katoen stretch en gemaakt van een rib stof, het draagt heerlijk zacht. De broek die legging wordt genoemd valt ook erg ruim, dit is een maat XL en normaal  draag ik maat 48. Wat zo handig is, is het lint in de tailleband, zodat je deze zelf kunt stellen. Ideaal want op deze manier groeit het met je buik mee.

Een goede voeding BH lijkt me erg belangrijk, maar tegelijk ook lastig te kopen. Ik heb geen idee welke maat ik straks nodig zal hebben, dus koos ik voor een comfortabele omvang en een iets ruimer vallende cup. Dit is een maat 90D; normaliter draag ik 85D.

zwangerschaps t-shirt, pyjama broek c/o Hunkemoller
voedings BH voorgevormd c/o Hunkemoller

Josine
welkom op theBiggerBlog; een plussize fashion blog met een liefde voor eerlijke beauty producten. Een eeuwige lust naar reizen en recentelijk toegevoegd de perikelen als plussize mama

You May Also Like

Leave a Reply