zomers zwart [outfit]

zomers zwart [outfit]

In zomers zwart de hitte trotseren. Met boho sferen, comfort en toch fashion, precies wat ik nodig heb wanneer ik wegsmelt

Wanneer het zó warm is dat ik smelt kies ik voor comfort, maar eerlijk is eerlijk, het moet ook een beetje leuk zijn. Terwijl ik dan sta weg te smelten na me gewassen te hebben, moet ik snel schakelen. Vaak kies ik dan voor een jurkje die losjes valt met een korte katoenen legging eronder. Zo ook deze dag; net uit de douche en je afvragen waarom je doucht want na het afdrogen kun je alweer eronder gaan staan. Het werd dit luchtige jurkje van viscose.

lees ook: waarom viscose de beste stof is tijdens warme dagen

De reden waarom ik zo van Nederland hou is omdat we alle seizoenen meemaken. Wanneer de mussen van het dak vallen, vloeken we dat het te warm is. Om vervolgens in de winter allemaal te glibberen over de snelweg door sneeuw en ijs. Voor elk seizoen een andere garderobe is ook een goed excuus toch? Bij dit warme weer hoort een passende outfit, lekker luchtig, ademend en toch gekleed.

thebiggerblog, Josine Wille, happy size, plussize blog, plussize fashion blog, mode blog, 2020, zomer jurk, boho jurk, viscose jurk maat 48, size 20, black and white flare dress, ibiza jurk grote maten

WAT DRAAG IK?

Dit jurkje heb ik regelmatig gedragen want het zit zo lekker! Het is gemaakt van viscose, wat als eigenschap heeft te verkoelen en warmte af te stoten. Perfect dus met het warme weer. De mouwtjes vallen ruim en zitten losjes, wat erg leuk staat maar ook fijn wanneer het wat plakkerig weer wordt zoals nu. Hier draag ik maat 48. Het is eigenlijk een flare jurkje, maar ik kon de ceintuur toch niet laten. Eronder draag ik een katoenen wielrenbroekje.

De lengte is voor mijn doen zelfs wat lang, het valt tot net op de knie. Gecombineerd met de ceintuur valt het automatisch iets korter. Deze is van stretch gemaakt en draagt daardoor comfortabel, niet knellend. De sandalen kocht ik vorig jaar in een opwelling maar heb ik nooit gedragen. Geen idee waarom want ik vind ze heel leuk. Ik moet ze helaas nog wel wat langer inlopen, ze knellen nu met het warme weer soms nog wat.

jurk c/o Happy Size, Angel of Style
wielrenbroekje & ceintuur primark
sandalen ziengs
handtas c/o ulla popken
zonnebril moschino

Josine
welkom op theBiggerBlog; een plussize fashion blog met een liefde voor eerlijke beauty producten. Een eeuwige lust naar reizen en recentelijk toegevoegd de perikelen als plussize mama

You May Also Like

Leave a Reply