zomers playsuit in de Franse zon [outfit]

zomers playsuit in de Franse zon [outfit]

De ideale vakantie look met dit zomers playsuit. In één keer klaar zonder te stylen én op verschillende manieren te dragen

Wie had dat gedacht, een outfit post gemaakt in de Franse zon. We vlogen naar zuid Frankrijk om langs te gaan bij mijn ouders. Toch wel heel spannend zo na (of tijdens?) de pandemie, maar we namen alle voorzorgsmaatregelen. Elke vakantie geniet ik, maar deze voelt toch wel extra speciaal. Ik had niet verwacht deze zomer hier nog heen te kunnen, maar we zijn er!

Elke keer weer wanneer ik mijn koffer inpak heb ik keuze-stress want ik neem het liefst zoveel mogelijk mee, maar mijn koffer wordt nu deels ingepikt door een klein meisje. Het is niet eens zozeer dat ik veel mee wil nemen, maar wel iets voor elke gelegenheid. En zoals jullie inmiddels weten moet het ook nog eens lekker zitten, comfort vind ik heel belangrijk, zeker wanneer de temperaturen rond de dertig graden zijn.

Wat ik meeneem moet op verschillende manieren gecombineerd kunnen worden. Het is een combinatie van mix & match en een paar goede single pieces. Dat zijn vaak jurkjes, maar dit playsuit heeft hetzelfde effect. Door het model, de stof en de print ben ik in één keer klaar. Ik stylde het hier met sandalen en een heuptasje maar je kunt dit ook prima down dressen door er sneakers of slippertjes onder te dragen en een zomerse hoed. Wordt het wat kouder, dan draag ik er een leuk vest op of een linnen blazer bijvoorbeeld, voor een zomerse geklede look.

thebiggerblog, bonprix, plussize fashion blog, grote maten mode, plussize fashion tips, plussize playsuit, wat is viscose, zuid Frankrijk, 2020, bonprix it's me, Josine Wille, fashion blogger, jumpsuit maat 52, playsuit maat 52, budget shoppen, goedkope kleding grote maten, korting bonprix, Hourtin, shop your shape, heupriem grote maten, plussize heupriem, plussize fannypack, curvy girl, curves on the road, curves,
thebiggerblog, bonprix, plussize fashion blog, grote maten mode, plussize fashion tips, plussize playsuit, wat is viscose, zuid Frankrijk, 2020, bonprix it's me, Josine Wille, fashion blogger, jumpsuit maat 52, playsuit maat 52, budget shoppen, goedkope kleding grote maten, korting bonprix, Hourtin, shop your shape, heupriem grote maten, plussize heupriem, plussize fannypack
thebiggerblog, bonprix, plussize fashion blog, grote maten mode, plussize fashion tips, plussize playsuit, wat is viscose, zuid Frankrijk, 2020, bonprix it's me, Josine Wille, fashion blogger, jumpsuit maat 52, playsuit maat 52, budget shoppen, goedkope kleding grote maten, korting bonprix, Hourtin, shop your shape, heupriem grote maten, plussize heupriem, plussize fannypack
thebiggerblog, bonprix, plussize fashion blog, grote maten mode, plussize fashion tips, plussize playsuit, wat is viscose, zuid Frankrijk, 2020, bonprix it's me, Josine Wille, fashion blogger, jumpsuit maat 52, playsuit maat 52, budget shoppen, goedkope kleding grote maten, korting bonprix, Hourtin, shop your shape, heupriem grote maten, plussize heupriem, plussize fannypack, curvy girl, curves on the road, curves,

WAT DRAAG IK?

Dit is zo’n in-één-keer-klaar outfit, deze playsuit. Ook wel jumpsuit genoemd, alleen dan met korte broekspijpjes. Het was voor mij liefde op het eerste gezicht, maar ik kon mezelf goed inhouden met shoppen. Tot die ene mail: of ik een favoriete zomer outfit wilde laten zien van bonprix. Daar hoefde ik dus niet lang over na te denken want de keuze was al gemaakt. Toen ik het bestelde had ik nog wel even de angst dat het niet goed zou passen, misschien herkenbaar voor mede curvy’s. Dus toen het zat zoals ik hoopte sprong ik een gat in de lucht!

Het playsuit is gemaakt van viscose, wat de perfecte stof is in de zomer. De eigenschap van deze stof is dat het warmte niet absorbeert en je daardoor dus koel houdt. Wat fijn is aan het model, is dat het broekje gevoerd is en dus niet doorschijnt. In de taille zit een elastiek, waardoor het iets getailleerd valt, maar ook goed op z’n plek blijft zitten. De playsuit valt wel klein naar mijn mening, ik draag hier maat 52. Nu vind ik het ook wel heel fijn dat het wat losser valt, zeker met warm weer.

lees ook: alles over viscose

Ik draag altijd heel graag een heuptas, zo handig voor mijn telefoon en sleutels. Hier heb ik het gecombineerd zodat ik de elastieken tailleband iets verdoezel. De riem draag ik in de grootste maat, 130, maar die is me eigenlijk veel te groot dus ik had makkelijk 1 of zelfs 2 maten kleiner kunnen kiezen. Ach, nu heb ik er een extra gaatje bij geprikt en zou ik deze ook als heupriem kunnen dragen ooit. De sandalen die ik draag heb ik al zo ontzettend lang, echt leren sandalen van goede kwaliteit zijn tijdloos.

playsuit c/o bonprix
heuptasje c/o bonprix
sandalen unisa

Josine
welkom op theBiggerBlog; een plussize fashion blog met een liefde voor eerlijke beauty producten. Een eeuwige lust naar reizen en recentelijk toegevoegd de perikelen als plussize mama

You May Also Like

Leave a Reply