zin in het voorjaar door Mat

zin in het voorjaar door Mat

Bij het zien van de nieuwe collectie van Mat krijg ik gewoon nog meer zin in de lente

Het zonnetje laat zich al wat vaker zien en ook ik heb helemaal zin in het voorjaar. Zo’n zin dat ik zelfs vandaag al met open schoentjes heb gelopen. Oké dat was iets te enthousiast, maar ik ga er voor! Toen ik het lookbook in zag van de nieuwe collectie van Mat kreeg ik nog meer zin in het voorjaar. Als je deze wilt inzien, klik dan hier. Hieronder kun je zien welke items mijn favoriet zijn en ik leg je uit waarom. Niet alle styles van Mat vind ik even leuk, maar deze vond ik jong en fashionable, echt iets wat ik zou dragen. Nu dus nog maar heel hard hopen dat de Nederlandse winkeliers deze styles ook hebben ingekocht! Je kunt Mat ook shoppen bij Navabi, hou de site in de gaten want binnenkort is dit ook verkrijgbaar.

mat
mijn absolute favoriet!

Gelukkig zien we dit voorjaar nog steeds de boho style, ik vind dat zo’n leuke combinatie van vrouwelijk maar toch stoer. Deze floor sweeper rok met kanten inzetstukken is zeker een favoriet. Gecombineerd met het mosterdgele topje en het denim giletje zou zo een outfit zijn die je mij in de zomer ziet dragen. Het gele touwtje als ketting dan weer niet, maar daar moeten we dan maar even doorheen kijken. Hoppakee, kom maar in mijn kledingkast!

mat

Geel is zo’n kleur die ik eigenlijk nooit draag, ik weet niet echt waarom maar als ik deze foto’s zie dan zal ik deze zomer wel wat vaker in feel lopen. Zeker gecombineerd met de spijkerbroekjes, een echte musthave als je het mij vraagt. Iets wat veel curvy girls niet durven te dragen, maar ik echt heerlijk vind ik de zomer. De wijde geprinte tuniek is er heel gaaf op. De transparante gele tuniek met hoge splitten is het fashion item uit de collectie, qua shape en kleur helemaal hot! Beide tunieken zijn ook geweldig om over je bikini te dragen.

mat

Taupe kan zo prachtig zijn in het voorjaar, zeker als mijn huid een beetje bijgekleurd is door het zonnetje. Het kan zo’n chique kleur zijn, dat zie je hier aan de satijnen top. Het is wel een nette jurk voor mijn doen, de alledaagse ik zie ik toch meer in de taupe tank met jeans. Heb je die omslag gezien, met dat printje. Oh wat een toffe outfit. Zo zie je maar, dezelfde kleur maar twee totaal verschillende styles.

mat

Combineer iets gekleeds met een denim en meteen wordt het een hele andere outfit. Ideaal, want zo kun je je kleding dus heel goed op meerdere manieren dragen, variëren en dan heb je ook minder nodig! Dit kanten jurkje is heel leuk voor een feestje of om naar een bruiloft te dragen, daarna draag je het ook ‘gewoon’ door het sportiever te maken met dit denim giletje en sandaaltjes. De suedine jasjes zie je nu overal al maar dat blijft deze zomer ook nog steeds hot. Straks op een jeans short, of nu al op een lange jeans.

 

Josine
welkom op theBiggerBlog; een plussize fashion blog met een liefde voor eerlijke beauty producten. Een eeuwige lust naar reizen en recentelijk toegevoegd de perikelen als plussize mama

You May Also Like

2 Comments

  • Jeanet 14 March 2016 20:16

    Die taupe satijnen jurk met de bloem er op wauw! Dat gele tuniek met de hoge spliten vind ik echt iets wat ik moet hebben.

  • Marije 13 March 2016 14:19

    Love Love Love die eerste look met de rok en het gillette. Absoluut mijn favoriet die op mijn wist list gaat.

Leave a Reply