ik sta in Yoek magazine

ik sta in Yoek magazine

Wat gaaf, ik sta in Yoek magazine, stiekem toch wel heel trots!

Vanmorgen werd ik wakker en checkte ik zoals elke morgen mijn social media en mijn mail, ja ik ben een blogaholic! Tot mijn verbazing zag ik daar de mail van Yoek met de linkjes naar hun online magazine waar ik in sta. Afgelopen winter -ja ik weet dat het net lente is maar ik spreek graag over dit seizoen in het verleden- vroeg Yoek of ik mee wilde doen aan een winter bloggers challenge. Daar zei ik geen nee tegen!

Natuurlijk wil je even mijn feature delen. Je kunt in het magazine mijn foto’s zien gekleed in Yoek, maar ook een klein interview lezen over hoe ik ben begonnen als blogger. Naast mijn verhaal staan er ook verhalen in van een paar andere favoriete bloggers. Oke goed, ik ga het gewoon hardop zeggen: ik ben trots! Ik blog nog helemaal niet zo lang en dat ik dan in een magazine sta én naast deze prachtige vrouwen vind ik een enorme prestatie. Het voelt als een waardering voor mijn harde werken.


Yoek magazineik sta in Yoek magazine


Het online magazine staat vol met items uit de nieuwe collecties van Yoek en Miss Y, maar je leest er ook over shoppen, reizen en leuke restaurantjes. Daarnaast dus deze keer ook over vier bloggers, je vind het online magazine op de website van Yoek. Je leest over de Nederlandse Els van XLFashionfile, ook over de Duitse Lisa van lisamosh.com en over de Belgische schone, plus size model Marianne van mariannenykjaer.com 

over yoek

Yoek is een Nederlands mode merk wat al heel wat jaren bestaat. Ze gaan van maat 38 tot en met maat 60. Volgens mij zijn ze een van de eerste merken ooit die alle maten bedienen en dat is toch iets geweldigs? Over het algemeen zijn de items van Yoek wat hoger geprijsd, maar eerlijk is eerlijk, je krijg er wat voor terug. De stoffen zijn van hoogwaardige kwaliteit. De jurk die ik hier draag valt ontzettend mooi en tekent niet, ondanks dat het een soepel vallende tricot is.

 

Benieuwd naar alle foto’s van deze outfit en de details?

charmant zwart

Josine
welkom op theBiggerBlog; een plussize fashion blog met een liefde voor eerlijke beauty producten. Een eeuwige lust naar reizen en recentelijk toegevoegd de perikelen als plussize mama

You May Also Like

9 Comments

 • Debbie 17 March 2016 16:55

  Wauw, wat geweldig goed! Ik ben trots op je!

 • Ilse van Kreanimo 17 March 2016 12:55

  Dit is zoooooo cool! Daar mag je trots op zijn.

 • Charlotte 17 March 2016 10:52

  Cool dat je gefeatured bent, mooie foto’s!

 • theBiggerBlog – Josine 16 March 2016 21:14

  Hihi, dankjewel Jeanet!

 • theBiggerBlog – Josine 16 March 2016 21:13

  Dankjewel Carolien! x

 • Carolien 15 March 2016 19:21

  Super dat dit ook op je lijstje staat als gedaan/behaald. Echt leuk om te zien dat ook met een maatjemooier/curves je niet laat tegenhouden om je eigen ik en je inspiratie te volgen.

 • Jeanet 15 March 2016 17:22

  Je mams heeft helemaal gelijk, je ziet er werkelijk beeldschoon uit!

 • Hanneke 15 March 2016 10:59

  Josie!!!!!Wat Ben I’m trots op je!.. Maar ook een prachtige foto van jou…..JIJ bent de MOOISTE van allemaal!… SMAK!!..

 • Marije 15 March 2016 07:42

  Gaaf! Mag je ook trots op zijn!

Leave a Reply