vurige Valentijn

vurige Valentijn

dit setje zorgt hoe dan ook voor een vurige Valentijn

Een topic waar ik niet zo vaak over schrijf, maar waar ik wel vaak vragen over krijg van mijn lezeressen is lingerie in grote(re) maten. De een zoekt een fijne oma-onderbroek die niet opkrult, de ander heeft liever een string of zweert bij een boxer. Om maar niet te beginnen over alle verschillende bh’s die er wel (en niet) zijn in grote maten. Naast het alledaagse ondergoed, zijn er ook veel mooie lingeriesetjes te koop.

valentijn bh valentijn plus size valentijn plus size valentijnvalentine valentijnvalentijn slipslipdressvalentijn grote cup

 

valentijnsdag

Ik besloot een paar vurige Valentijn items te zoeken, allemaal verkrijgbaar in grote(re) maten. Sommige tot maat 52, sommige tot maat 60. Klik op de foto om meer details te zien. Over twee weken is het zover op 14 Februari, dan is het Valentijnsdag. Misschien is je liefde dan geen geheim meer, toch kun je je Valentijn wel hiermee verrassen? De bodies zijn helemaal in en vind je dus in veel verschillende shapes en modellen, voor ieder wat wils. Ook prima te dragen over je ondergoed, sommige zijn zelfs mooi als sexy top.

good ondergoed

Wist je trouwens dat rood ondergoed erg mooi staat onder witte en lichte kleding. Het doet eigenlijk hetzelfde als nude kleurig ondergoed -wat ik overigens een vreemde benaming vind, aangezien er zoveel verschillende huidskleuren zijn, maar dat terzijde. Terug naar het rode ondergoed, dit schijnt dus niet door en staat toch vele malen mooier? Dus mocht je nog een nieuw setje nodig hebben dan kun je voor rood kiezen, zelfs in de zomer dus.

vertel, wat zijn jouw Valentijnsplannen?

Josine
welkom op theBiggerBlog; een plussize fashion blog met een liefde voor eerlijke beauty producten. Een eeuwige lust naar reizen en recentelijk toegevoegd de perikelen als plussize mama

You May Also Like

9 Comments

 • Josine Wille 8 February 2017 23:29

  Haha ja toch Ilse ;-) Ja rood is misschien wel sexy maar ook super handig onder al je lichte kleur kleding, dus goed excuus. Ah das jammer.. ik moet ook weer eens op zoek! Liefs Josine

 • Ilse van Kreanimo 8 February 2017 19:44

  Ja, rood dat doet het wel!
  Hahaha
  Mooi hoor!

  Ik was toevallig in de lingeriezaak deze week en heb een rode gepast, maar die stond me voor geen meter. Verkeerde model, dat was duidelijk.
  Het zijn een paar andere geworden!

 • Marsha 2 February 2017 11:05

  Dat is een heel goed idee! hahahah. Ik ga maar eens op zoek naar een leuk setje hihi.

 • theBiggerBlog – Josine 1 February 2017 21:56

  ja he, vind ik ook! Oh nee? Wie weet wordt je nog verrast met kaartje hihi geheime aanbidder!

 • Romy 1 February 2017 19:16

  Wat een mooie lingerie! Vooral die rode beha met het strikje vind ik prachtig. Ik heb dit jaar geen Valentijn, dus op een kaartje naar mijn ouders en een vriendin na, doe ik er niet zoveel aan ;)

 • theBiggerBlog – Josine 31 January 2017 23:00

  Gefeliciteerd met je zwangerschap! Tja dan is lingerie minder makkelijk te vinden denk ik? Het is al over twee weekjes! Liefs Josine

 • theBiggerBlog – Josine 31 January 2017 22:59

  Oh heerlijk! Gezellig toch? Ik hou wel van afgezaagd hihi xx

 • mirjam 31 January 2017 21:20

  Ik denk dat mijn vriend en ik het weekend ervoor lekker uit eten gaan. Beetje afgezaagd maar altijd goed :) Verder geef ik hem een lief kaartje.

 • Sheila 31 January 2017 19:51

  Ik ben nu zwanger, dus het sexy lingerie is wel even een dingetje. Ik heb eigenlijk nog geen plannen voor Valentijnsdag. Het lijkt zo ver weg, maar dat is het helemaal niet. Eens even een hint laten vallen thuis ;)

Leave a Reply