Sunday Stories: vakantie & lentekriebels

Sunday Stories: vakantie & lentekriebels

In deze Sunday Stories over mijn vakantie, lentekriebels & irritaties

De afgelopen week was ik op wintersport naar Oostenrijk. Wat was het heerlijk en wat was ik er aan toe, op vakantie gaan. Samen met mijn ouders, broer, zus en alle aanhang en kids gingen we een week naar Tirol.

buiten & bezig zijn

Het fijnste aan de wintersport is denk ik toch wel dat je elke dag lekker buiten bent. Wanneer ik thuis ben en hard aan het werk ben achter mijn computer, dan sta ik er eigenlijk helemaal niet bij stil. Zelfs al stelt iemand voor om even lekker naar buiten te gaan. Dan begin ik al te fronsen en denk ik ”wat is daar nu zo lekker aan?. Toch ben ik dit jaar wekelijks gaan wandelen, dus ik begin het al beter te waarderen, misschien iets met ouder worden, lol.

follow me on snapchat @thebiggerblog

skiën

Heerlijk elke dag in de frisse buitenlucht, lekker bezig zijn, midden in de natuur is wat ik fijn vind aan skiën. Wel heb ik een enorme angst voor hoogte, dus het is altijd een dubbel gevoel voor mij. Ik kan echt ontzettend genieten, maar zodra ik op een stuk berg kom wat ik eng vind, dan bevries ik en dan lijkt het net alsof ik voor de eerste keer ski. Echt waar, dan focus ik me op techniek -lang leve 12 jaar skiles- en zorg dat ik beneden kom. Dan kan ik dus echt naar zo’n piste kijken en denken ”nou kom op, waar slaat dit op, dit kun je makkelijk en toch die bibber in mijn benen houden.

vakantie & lentekriebels

Nederlanders

De echte irritatie op wintersport is toch wel mijn eigen volk, de Nederlanders. Wat kan ik me voor die mensen schamen zeg! Nu scheer ik ‘ons’ over één kam en dat klopt natuurlijk ook niet. Wat ik merk op de piste, waar ik ook direct aan kan zien dat het Nederlanders zijn, is het egoïsme. Het ‘snel even voorbij piepen’ of ‘niet even kunnen wachten’, het respect opbrengen om iedereen zijn eigen piste momentje te gunnen. Communiceren hoort daar ook bij, wanneer je iets vraagt gewoon je hoofd omdraaien, je breed maken voor de lift zodat je er niet langs kunt? Te triest voor woorden, allemaal Nederlanders. Ik heb dit nog nooit meegemaakt met mijn Oostenrijkse of Duitse wintersport vrinden.

zen

Ondanks mijn mega irritatie moment ben ik wel weer helemaal zen, zoals ze dat dan zeggen. Natuurlijk had ik geen zin om naar huis te gaan, maar doordat ik bijna niet aan mijn blog gewerkt heb vorige week, kwam ik vol goede moed terug. Ook boordevol ideeën en enkele nieuwe outfit posts. Ik had zelfs kleding meegenomen om daar te fotograferen, maar ook dat heb ik niet gedaan. Ben ik best trots op, dat ik het gewoon even niet kon doen.

vakantie & lentekriebels

lentekriebels

Heel februari heb ik al lentekriebels. Elke week bloemen in huis, ik wissel steeds af tussen tulpen en narcissen. Ook heb ik al een heleboel opgeruimd, is dat de grote voorjaarsschoonmaak? Nu de wintersport voorbij is, ben ik helemaal klaar voor het voorjaar. Misschien komt het ook wel door al die nieuwe collecties, de trends en alle spring ready media die ik volg dat ik gewoon klaar ben met alle laagjes en zin krijg in zon! Tijdens de wintersport hadden we alle klimaten, van regen tot verse sneeuw, maar ook stralende zon. Heerlijk!

@thebiggerblog op

nieuwsbrief & preview

Heb je je ingeschreven voor mijn nieuwsbrief? Wekelijks, althans dat probeer ik, stuur ik een kleine samenvatting van de afgelopen week maar ook een preview op komende week. In de nieuwsbrief van gisteren, die lees je hier terug, had ik geen preview want ik heb niet gewerkt (sorry)! Komende week laat ik je mijn nieuwe skipak zien, vertel ik je wat meer over de komende trends en komt er ook een shopping blog voorbij.

Subscribe to our mailing listhoe was jouw week? En wintersport jij wel eens?

Josine
welkom op theBiggerBlog; een plussize fashion blog met een liefde voor eerlijke beauty producten. Een eeuwige lust naar reizen en recentelijk toegevoegd de perikelen als plussize mama

You May Also Like

3 Comments

  • Josine Wille 28 February 2017 09:14

    Ja he, heerlijk! En nog bedankt voor de fijne vakantie xx

  • Hanneke 26 February 2017 14:59

    Het was zéker goed toeven in de Oostenrijkse Alpen ….☃️❤️❄️⛈….

  • Margo 26 February 2017 14:46

    Wat goed dat je het even los hebt kunnen laten. Ben benieuwd naar je nieuwe content, even je afsluiten voor alles werkt vaak goed he? Liefs!

Leave a Reply