twinning is winning

twinning is winning

Twee verschillende figuren, een andere maat én een flink verschil in lengte. En dan toch in dezelfde jurk: twinning is winning!

Twee totaal verschillende figuren, dezelfde jurk. Beck en ik laten zien dat bepaalde kledingstukken geschikt zijn voor elk figuur. De wikkeljurk is zo’n item die eigenlijk iedereen goed staat, elk figuur, elke maat en in dit geval ook: elke lengte. We wilden laten zien dat wanneer je een ander figuur hebt, je nog steeds hetzelfde kunt dragen. Deze jurk liet ik eerder al zien in mijn vlog over Belloya en Beck draagt dezelfde, maar in een andere kleurstelling,  in het wit.


twinning is winning twinning is winning twinning is winningtwinning is winning


Het valt misschien wel op, want ik ben dol op stippenjurkjes! Dit is inmiddels al de zoveelste jurk met dit dessin. Het is zo tijdloos en staat iedereen als je het mij vraagt.

De jurk die ik draag is zwart met witte stippen en gemaakt van viscose. Een ontzettend fijne stof, want dit draag je in de zomer zonder te zweten. Al ben ik ook van plan deze door te dragen in het najaar. Een biker jack er op, zwarte panty met laarsjes of sneakers. Ik draag hier maat 3 en zit prima. Toen we de foto’s maakten was mijn zwangerschapsbuikje maar lichtjes te zien. Maar nu met een vollere buik zit de jurk nog steeds goed.

lees ook: Beck & ik in Floral Summer outfits

Wat zo fijn is aan een wikkeljurk is dat je de pasvorm zelf een beetje kunt stellen. Zo draag ik de strik ceintuur wat hoger in de taille, op mijn smalste punt. Zo creëer je meer shape. Door de wikkel minder strak te trekken hou je een beetje ruimte rondom de buik en heupen, waardoor het minder tekent. De V-hals is op dezelfde manier een beetje te verstellen, al draag ik er meestal een hemdje onder tegen inkijk, maar ik ben niet zo van de cleavage. 

jurk Josine c/o stippenjurk zwart Belloya
hakken Primark
horloge c/o Violet & Hamden
ring Blush
jurk Beck c/o Belloya

Josine
welkom op theBiggerBlog; een plussize fashion blog met een liefde voor eerlijke beauty producten. Een eeuwige lust naar reizen en recentelijk toegevoegd de perikelen als plussize mama

You May Also Like

1 Comment

  • Sammie 26 August 2018 10:00

    Leuke jurk en staat jullie beide goed. Vind de foto’s ook erg leuk, ziet er gezellig uit :)

Leave a Reply