tropische jumpsuit

tropische jumpsuit

Wist je dat er helemaal geen fashion rules zijn? Ja eentje: draag wat je wilt!

De enige regels die er bestaan zijn je eigen regels, want waarom zou je iets niet mogen dragen? Welke maat je ook hebt, hoe je er ook uitziet, jouw lichaam, jouw regels. Draag waar je je lekker in voelt! Dat deed ik ook, met deze tropische jumpsuit. Absoluut voor mij iets wat out of my comfort zone is, en toch draag ik het!


tropical playsuit

tropical playsuit


Ik noem dit een jumpsuit. Eigenlijk is het een playsuit, maar ja, vertaald speelpakje vind ik toch een vreemd woord. Hoe dan ook, top en broekje die aan elkaar vast zitten. Ik vind dit soort pakjes ideaal, want je bent in één keer klaar met je outfit. Hier gingen we een hapje eten in de haven, ergens in Zuid Frankrijk. Door het frisse windje combineer ik het met een blazer, wat het meteen een stuk gekleder maakt.

I’m walking on sunshine. And don’t it feels good!?

De jumpsuit is gemaakt van crepe en voelt zacht aan. De stof is wat stugger, wat ik fijn vind want dan zie je er niks doorheen als het gaat om putjes en bultjes. De print is waarom ik helemaal verliefd werd hierop, de zomerse print met al die bloemen. Wat zo fijn is aan de donkere ondergrond van de print, is dat het ook mooi staat aan het begin van de zomer, wanneer je nog niet sunkissed bent.


tropical playsuit

tropical playsuit

tropische jumpsuit


Deze jumpsuit is van Yours Clothing en ik draag een maat 22. De jumpsuit valt kleiner dan verwacht want normaal draag ik 18-20. Ik wilde dat het wat losser viel dus vandaar dat ik het misschien iets ruimer wilde hebben. Kies altijd voor de maat die overeenkomt met je grootste afmeting, in mijn geval dus mijn heupen bij zo’n aaneensluitend pakje. Yours Clothing gaat overigens tot maat 60 dus voor ieder wat wils.

jumpsuit c/o Yours Clothing
schoenen Van Haren
blazer Promiss
oorbellen boetiekje in Thailand

 

Josine
welkom op theBiggerBlog; een plussize fashion blog met een liefde voor eerlijke beauty producten. Een eeuwige lust naar reizen en recentelijk toegevoegd de perikelen als plussize mama

You May Also Like

6 Comments

 • Bibiane 4 August 2015 22:04

  Het staat je echt zo mooi!! Als ik dat zo zie heb ik plots ook zin om een keer een jumpsuit te dragen (ik vind playsuit trouwens ook een heeeeel raar woord, doet me denken aan de Playboy bunnies….)

 • maaike 27 July 2015 22:00

  Wauw super sexy meid !

 • admin 25 July 2015 10:04

  Thanxx Marilyn

 • Marilyn 24 July 2015 08:32

  Staat je enorm goed! Mooie kleuren ook

 • Debbie 22 July 2015 19:11

  Heel leuk, vrolijke kleurtjes ook!

 • Miss Mags 20 July 2015 13:32

  Het staat je echt super goed ! Leuke jumpsuit !

Leave a Reply