tijd voor een boswandeling, in style!

De zon schijnt, het is voorjaar en dan wordt het toch wel tijd voor een boswandeling, maar dan wel in style!

Heerlijk, even een frisse neus halen. Naar het strand, naar het bos of over de velden. Zodra dat voorjaarszonnetje gaat schijnen heeft iedereen weer zin om er op uit te gaan. Natuurlijk gaan we dan voor casual en comfortabel, maar ik kan het niet laten om in style over te slaan. Te fashionistisch!Een goede spijkerbroek is essentieel, eentje die je aanschiet en lekker zit. Een skinny jeans is altijd goed, deze van Junarose vind ik zo mooi. De kleur van de spijkerbroek is precies goed, middenblauw en kan eigenlijk altijd. De wassing is erg mooi en de kleine destroy details maken de broek super trendy. Daarop een shirt van Sheego, lekker licht en katoen. Daarover heen de bodywarmer, maar niet een suffe. Deze stoere combat bodywarmer maakt je outfit in een handomdraai hip! Deze wedges van Nike zijn ideaal, het zijn gympen met een verhoogde -onzichtbare- hak, dus stylish op je gympen. Maak het af met de accessoires en je bent klaar om te gaan.

Uiteraard ben ik dol op winkelen, maar ik heb niet altijd zin om allerlei winkels af te struinen voor de juiste outfit. Ik hou van merken mixen en van onverwachte combinaties. Het makkelijkste is dan dus online shoppen. Hoe shop je dit? In één keer, bij Otto!

in samenwerking met Otto 

 

 

Josine
welkom op theBiggerBlog; een plussize fashion blog met een liefde voor eerlijke beauty producten. Een eeuwige lust naar reizen en recentelijk toegevoegd de perikelen als plussize mama

You May Also Like

Leave a Reply