sweater weather

sweater weather

Het is lente, maar nog geen zomer. Sweater weather, maar dan wel met korte mouwen

Het is dan eindelijk lente en het weer wordt steeds iets aangenamer. Sweater weather dus, maar deze trui heeft korte mouwen en originele accenten. Gecombineerd met stoere jeans en hoge hakken maakt het casual, maar toch vrouwelijk. 


sweater weather sweater weather


Je ziet het niet heel duidelijk, maar deze trui heeft zoveel kleur. De speciale garen bestaat uit verschillende pasteltinten, wat subtiel voor kleur zorgt. Het wordt extra leuk door de pailletjes, waardoor het een beetje glittert. Wat me opviel, je voelt die pailletten helemaal niet. Normaal vind ik dat zo schuren maar dit voel je helemaal niet, zo fijn. Heb je ook het detail op de achterkant gezien? Ik vind het lint zo erg leuk, nog leuker eigenlijk met mijn haar omhoog.

sweaters are just blankets you can wear to work

Een goede jeans vinden kan soms lastig zijn, laat staan ook nog eens een perfect model! Deze skinny jeans zijn op mijn lijf geschreven, alleen een beetje lang maar dat heb ik zo opgelost. Een goed gewassen jeans kan zoveel doen, je optisch langer maken en je look bepalen. Deze distressed jeans heeft destroy en schuurplekken, maar geen echte gaten.


sweater weather sweater weather sweater weather


De trui is maat XL en gaat tot 3XL, het is gemaakt van een soepel vallende breisel. Deze blauwe jeans draag ik in maat 48 en heeft een mooie wassing, gemaakt van katoen stretch. Voor mij is de jeans wat lang, maar dat vind ik nooit zo erg. Ideaal dus als je langer bent, dan past deze je prima! Klaar voor de lente.

 

trui MS  mode
jeans MS mode
sandalen Primark

 

Josine
welkom op theBiggerBlog; een plussize fashion blog met een liefde voor eerlijke beauty producten. Een eeuwige lust naar reizen en recentelijk toegevoegd de perikelen als plussize mama

You May Also Like

1 Comment

  • Nicole 31 March 2015 12:46

    Super setje!!!

Leave a Reply