StyleTone Box Februari

StyleTone Box Februari

Wat zit er in de tweede StyleTone Box die ik ontving, de Februari editie?

Inmiddels heb ik alweer de tweede StyleTone Box mogen ontvangen, de editie van Februari. Dat is niet alles! Ook ontving ik een extra doosje met producten erin, omdat ik me had aangemeld tijdens een actie. Altijd leuk, extra cadeautjes!

Februari box

De eerste box vond ik helemaal geweldig en de meeste producten heb ik ook al flink gebruikt. De tweede box heb ik nu een kleine week en ook daarvan heb ik al het een en ander gebruikt. Ik vind het nog steeds zo’n leuk concept, natuurlijk was al enthousiast na de eerste box maar twijfelde of ik dat zou blijven.

StyleTone Box Februari

Emité diamond heart creme

Mijn tweede favoriet van deze box is deze creme, het is een highlighter die je aanbrengt om zo bepaalde punten op het gezicht te benadrukken. Oftewel strobing, wat je goed combineert met contouren. Ik gebruik het op mijn jukbenen, een beetje op de rand van mijn bovenlip en puntje van mijn neus. Ik combineer dit gewoon met mijn BB cream en poeder het daarna af. Het geeft zeker een mooie glow maar is niet heel heftig. Voor een stralend effect gebruik je alsnog je highlighter poeder er bovenop.

Lord & Berry eyeliner

Deze eyeliner is een kohlpotlood en ik ontving deze in smart purple, een diep paarse kleur wat ik zelf graag draag als eyeliner. Tja, het is misschien niet mijn signature blue maar wel een kleur waarvan ik weet dat ik deze graag draag en goed staat bij blauwe ogen. Het is een volle kleur, het potlood is zacht en brengt makkelijk aan. Hierdoor kun je het fijn blenden met een kwastje, maar vind ik daardoor minder waterproof / smudgeproof dan wordt beweerd. Het blijft prima zitten alleen een regenbui doorstaan weet ik zo net nog niet. We zullen het meemaken, want dragen doe ik al de hele week.

StyleTone Box Februari

Manna Kadar lip locked priming wand

Een hele mond vol, maar eigenlijk is het gewoon een dikke stift voor de lippen. Een lipstick dus, in kleur Joie wat een roze tint in zich heeft, goed als neutral te dragen is. Een mooi product, fijn voor zo in de tas om bij je te hebben want ik vind dit eigenlijk fijner dan een lipstick. Maar eerlijk is eerlijk, nu heb ik er wel genoeg. Deze heeft trouwens een primer dus moet extra goed zitten, ik ga het eens testen.

Manna Kadar lash primer

Nu ben ik dol op make upjes, maar dit gebruik ik dus echt nooit! Een primer voor je wimpers, al klinkt het wel heel belovend. Door deze te gebruiken voor dat je mascara aanbrengt voedt je de wimpers, geef je het de juiste basis voor je mascara en verwijder je het vervolgens makkelijker waardoor wimpers mooi blijven. Ook ’s nachts kun je het gebruiken, zonder mascara, dan werkt het als een conditioner. Goh, dat wil ik wel eens proberen!  Helaas heb ik het te kort getest om echt met wauw van de daken te schreeuwen, ik hou vol.

StyleTone Box

Naomi body scrub

Je gelooft me misschien niet, maar dit had ik nu echt nodig. Een fijne body scrub om mijn huid te verzorgen kan ik na een winterslaap echt goed gebruiken. Ik geef namelijk direct toe dat ik in de winter echt een drama ben met huidverzorging, omdat ik toch alles hele dagen bedekt heb vergeet ik het gewoon. Tijd voor een verwenmomentje!

StyleTone Box

extraatje!

Toen ik me aanmeldde voor de StyleTone Box kreeg je een extraatje wanneer je het drie maanden abonnement nam. Zoals ik al in mijn vorige blog vertelde betaal ik dus €12,67 per box. Dat is exclusief dit leuke pakketje, wat ik ook vorige week ontving. Alles voor de lippen, dat zat er in. Drie mooie producten die ik natuurlijk meteen even getest heb.

StyleTone Box

Een lip potlood van Glo Minerals in kleur native, die erg licht is dus handig voor een nude look maar wanneer je een donkere huidskleur hebt dan is het wel erg licht (denk ik zo). De Tinted Brilliance Balm van Pixi by Petra, wat een lip balm met een kleurtje is in een handige stick. De kleur is Orchid Petal, deze ruik en smeert super fijn. Niet zo naturel is de Tuscan Red lipstick van Chara. Wauw, wat en gave kleur daar hou ik wel van.

Josine
welkom op theBiggerBlog; een plussize fashion blog met een liefde voor eerlijke beauty producten. Een eeuwige lust naar reizen en recentelijk toegevoegd de perikelen als plussize mama

You May Also Like

6 Comments

 • Josine Wille 4 March 2017 07:10

  Wat leuk Tamara! Ben benieuwd naar de box van maart :-) liefs josine

 • Tamara 3 March 2017 14:54

  Ik heb ook deze beautybox van StyleTone, voor het eerst, besteld dankzij de enthousiasme van Josine. Binnenkort krijg ik de box thuis.
  Ik ben zeer benieuwd.

 • Josine Wille 23 February 2017 18:47

  Ja he, heb jij ze ook? xx

 • Come-Moda 23 February 2017 10:19

  Deze boxen zijn altijd zo leuk!

 • Josine Wille 23 February 2017 07:31

  Ik zal je het linkje doorgeven, xx

 • Hanneke 22 February 2017 23:02

  Wow‼️Wat mooi allemaal … Waar kun je zo’n box bestellen❓

Leave a Reply