Sunday Stories: pyjama praat

Sunday Stories: pyjama praat

In deze Sunday Stories is het tijd voor een pyjama praatje

Goedemorgen! Daar zal maar mee beginnen, ik zit tenslotte in mijn pyjama. Dit weekend werd ik -geheel spontaan- wakker in een hotel. Normaal ben ik niet zo van dit soort foto’s, maar dit hotel was zo mooi dat ik het niet kon laten. Vandaar dat mijn post iets later online kwam, sorry ladies!

ziek

Na een hele week ziek te zijn geweest, was ik die pyjama wel weer beu. Vrijdag voelde me ik me eindelijk iets beter, ik had afgesproken om foto’s te gaan maken en dus sleepte ik mezelf uit bed en deed ik mijn best om er weer een ‘normale’ dag van te maken en dat lukte. Samen met Nicole van empoweringthecurvywoman.com kleedde we ons een aantal keer om voor nieuwe blogfoto’s. Ik moet de blogs nog schrijven en de foto’s nog checken, hopelijk zijn ze leuk geworden.

pyjama praat
heel serieus waren we overigens niet de hele tijd.. wat ik hier doe? Geen idee!

wanderlust

Wat heb ik toch ontzettend veel zin om op vakantie te gaan! Ja, ik ben net terug van wintersport en dat was ontzettend leuk, maar sinds de zon zich laat zien heb ik zo’n zin in de zomer en wil ik het liefst volgende week naar de zon vliegen en lekker niks doen. Daar heb ik nu de centjes niet voor, dus gooiden we het over een andere boeg. Dennis en ik hadden een afspraak in de buurt van Rotterdam op vrijdagavond. Hij is dol op Rotterdam dus besloten we een hotel te boeken om te blijven slapen, zo hadden we een mini-break. Het is gek hoe soms het weekend voorbij kan vliegen, terwijl als je een nachtje weg gaat het lijkt alsof het een paar dagen duurt, zo leuk!

rotterdam

Rotterdam

Ondanks ik echt een Noord-Hollands meisje ben vind ik Rotterdam zo’n leuke stad om te winkelen. Echt veel sfeer heeft het niet, want al die mooie gebouwen zijn tijdens de oorlog veelal vernietigd en daarvoor is een andere style voor in de plaats gekomen. Ook bouwen ze nog steeds torenhoge gebouwen in de stad, waardoor het echt een futuristische stad wordt. Je hebt er alles, het is (redelijk) compact voor een grote stad en je kunt overal zo heen lopen. Dat vind ik echt heerlijk, dus het is ook perfect voor een weekendje weg.

shoppen

Vrijdagmiddag zette Nicole me af en in Rotterdam en liepen we nog even langs een paar winkels, hetzelfde rondje als een paar weken geleden. Pas toen we bij de laatste winkel waren en ik aangaf aan de dame aan de kassa wat een saaie collectie er hing (ik zei het wat subtieler…) vertelde ze dat de andere filialen verderop zaten. Oh jee, natuurlijk op het moment dat we klaar waren. Gelukkig bleef ik een nachtje en had ik de mazzel dat Dennis had afgesproken met een vriend. Dus drie uurtjes alleen, yes! Je snapt, ik ging meteen naar het andere deel van Rotterdam. Mijn shop blog zie je volgende week online maar als je me volgt op instagram of snapchat dan heb je het misschien al voorbij zien komen.

Only regret the things you didn’t buy #shopaholic #shopyourshape #monkistyle

Een bericht gedeeld door Josine Wille (@thebiggerblog) op

 

blog plannen

Na mijn heerlijke mini-break leek het me leuk om het stukje travel op te pakken wat maar niks staat te doen op mijn website. Ik heb zoveel gereisd, waarom ga ik het niet eens opschrijven? Dus ik ben van plan om elke maand een reisblog te gaan schrijven. Laat me weten wat jij zou willen lezen, welke tips je handig vind of waar je ooit wel eens heen zou willen. Of vind je het onderwerp helemaal niks en ga je altijd in eigen land of in de buurt op vakantie. Ik ben benieuwd! Ook lees je binnenkort shopping tips voor verschillende gelegenheden, zoals bruiloften (denk aan Moeder van de bruid) of festivals (party outfits), maar ook de leukste plus pyjama’s vandaar de foto! Laat het me weten als je iets specifieks zoekt dan kan ik er een blogje over schrijven.

[button color=”grey” size=”normal” alignment=”center” rel=”follow” openin=”newwindow” url=”http://eepurl.com/cFKAir”]lees hier de nieuwsbrief terug van afgelopen vrijdag[/button]

volgende week

Wat kun je komende week allemaal verwachten op theBiggerBlog? Zoals ik eerder schreef maakte ik foto’s voor komende week. Je kunt twee outfit posts verwachten, waarvan ik er eentje in Rotterdam schoot. Ook droeg ik voor het eerst sinds de basisschool (denk ik) weer een Levi’s, zo gaaf! Normaal ben ik niet zo van de merken maar Levi’s heeft toch wel een speciaal plekje in mijn modehart! Natuurlijk zet ik ook mijn shop blog online van Rotterdam, met paskamer selfies. Het was een boel shop your shape dus ik heb echt vanalles aangehad maar niet alles gekocht natuurlijk, zoals de trui die je hierboven ziet. Naast mode vertel ik je ook over mijn nieuwe, favoriete eyeliner.

sorry, ik stel weer een boel vragen! Laat me je antwoord hieronder weten, leuk!

Josine
welkom op theBiggerBlog; een plussize fashion blog met een liefde voor eerlijke beauty producten. Een eeuwige lust naar reizen en recentelijk toegevoegd de perikelen als plussize mama

You May Also Like

5 Comments

 • Anouk 13 March 2017 10:22

  Ik heb eigenlijk nog nooit echt super hard geshopt in Rotterdam, kom er ook niet zo vaak maar misschien moet ik dat toch eens gaan doen als ik het zo lees ;).
  De hotelfoto is mooi geworden en ik ben benieuwd naar je blogs van deze week. Leuke teaser zo!

  • Josine Wille 14 March 2017 18:11

   Ja, vond je het leuk? Dank je 🙂 Ik doe mijn best he, soms hahah! Grapje. Rotterdam is zeker een aanrader om te shoppen, xx Josine

 • Anne-Marie 12 March 2017 22:01

  Rotterdam is echt een fijne stad om te shoppen. Ik ben dol op pyjama’s dus kom maar door met leuke tips!

 • marleen@burgertrutjes 12 March 2017 15:21

  Rotterdam is zo’n fijne shopstad! Yay! Ik ben echt dol op Levi’s. Misschien moet ik mezelf er ook maar eentje gunnen binnenkort 😉

 • Malou | Blonde Blossom 12 March 2017 11:22

  Wat fijn om zo lekker naar Rotterdam te gaan! En ook ongelofelijk lekker om zo te gaan shoppen. Ben heel benieuwd naar je outfits. Fijne zondag! <3

Leave a Reply