Vandaag een ode mijn grote broer, de kunstenaar

Hij zal het wel weer suf vinden, zijn kleine zusje die een ode brengt aan haar broer! Ik heb jullie beloofd vaker te schijven over wat er allemaal speelt in mijn leven, dus koos ik vandaag om jullie meer te vertellen over Daan. Vandaag is namelijk mijn grote broer jarig. Een leuke gelegenheid om hem te feliciteren en jullie te laten zien wat voor toffe dingen hij maakt!

kunstenaar

Ja ik noem hem maar kunstenaar, want hij doet zoveel eigenlijk. Hij is grafisch ontwerper maar zijn passie zit ‘m in calligraffiti. Dit is combinatie van graffiti en caligraferen. Ik vind het zo ontzettend tof hoe hij dat doet. Wanneer ik mooi ga schrijven sla ik altijd een letter over. Of ik kom niet uit en kom ruimte te kort, hij kijkt gewoon naar het oppervlak en hoppa! Of het nu een vel papier is, een muur, een pilaar of een hele caravan. He’s done it all!

mijn grote broergrote broer

instagram goals

Toen ik begon met mijn instagram account was ik helemaal gelukkig met mijn 400 volgers binnen korte tijd. Inmiddels heb ik net de grens van 7000 bereikt en daar ben ik best wel trots op. Maar, vergelijken kan ik beter maar niet doen. Mijn broer zit al over de 25K volgers. Zucht.. maar in zijn schaduw sta ik prima hoor, want uiteindelijk ben ik toch een trotse zus! Hieronder zie je hoe hij mijn naam schreef met water tijdens onze trip naar Frankrijk.

broer en zus

Ik heb een grote zus en een grote broer, waar ik beide goed mee op kan schieten. De laatste tijd help ik mijn broer veel, aangezien zijn bedrijfje steeds meer groeit en hij meer opdrachten krijgt en ik nu wat meer tijd heb. Ik vind het ontzettend leuk en het verbaasd me elke keer weer hoe bescheiden hij is. Ik zou het leuk vinden als jullie een berichtje achterlaten wat je van zijn werk vind. Ondanks dit tijdperk van foto’s heb ik eigenlijk geen foto van ons samen. Deze foto is uit 1983, vandaag precies 33 jaar geleden. 

grote broer

lieve broer, hieperdepiep hoera

 

7 Responses

  1. Debbie

    Wat gaaf zeg! Ik ben ‘m ook gaan volgen op zijn Instagram. Alsnog gefeliciteerd Daan! Enne, snel eens een foto maken samen.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.