7 mannelijke plus size bloggers op een rijtje

Fashion stopt niet bij een bepaalde maat, maar is ook niet alleen voor vrouwen. Ik vind het zo leuk om deze heren te volgen en om te zien hoe ze zich kleden. Je kunt er goed uitzien, welke maat je ook hebt. Deze plus size mannen laten ieder hun eigen style zien. Mannen kunnen net zo gepassioneerd zijn over mode als vrouwen. Sommige van deze mannen zijn heel stoer, maar enkele vinden het ook geen probleem om hun zachte, vrouwelijke kant te laten zien. Het is belangrijk dat je je goed voelt, precies zoals je zelf bent. Deze heren laten ieder hun eigen style zien en zijn daar trots op.

extrainches 

Claus is een Duitse plus size blogger, maar ook model. Ik vind zijn positieve vibe op zijn blog en instagram altijd zo leuk.

jonnyonthego

De Venezulaanse Jonathan noemt zichzelf een plus size genre fluid model. Hij laat zien dat geslacht soms maar een klein detail voor fashion is, draag waar je je lekker in voelt. Ben wie je wilt zijn.

abearnamedtroy

Deze kleurvolle vent heet troy en laat zijn creatieve outfits zien. Er zit altijd een leuke twist aan, soms zelfs een beetje gek. Ik ben dol op een man waarmee ik kan discussiëren over onze kleur nagellak!

notoriouslydapper

De mannelijke aanhanger van de welbekende #effyourbeautystandards is deze classy man Kelvin. He is een blogger, maar ook model en heeft een klassieke, stijlvolle look.

benjaminmontanez

Naast plus size model is Benjamin ook blogger en heeft hij een stoere style. Hij leeft volgens het motto “Love yourself for who you are and the rest of the world will follow”.

uominidipeso

De Italiaanse Alessandro is een plus size blogger en laat zijn style zien op zijn instagram. Hij is een down-to-earth man die houdt van mooie kleding.

theprepguy

De Canadese blogger Syed draagt hoog segment herenkleding en ziet er dan ook uit als een echte gentleman. Deze man laat je zien hoe je er uit ziet als een business man.

De grootste misvatting is er vanuit gaan dat elke goedgeklede man meteen homo is. Elke man houdt ervan om er goed uit te zien, of ze het nu toe willen geven of niet. Naar mijn mening is er al veel langer plus size kleding voor heren dan voor dames, maar was dit ook mode? Of was het alleen maar beschikbaar! De meeste merken gaan steeds verder in hun size range en dat geldt ook voor de herenlabels. Deze heren laten verschillende styles zien.

ben ik nog iemand vergeten?

alle fotos zijn eigendom van de bovengenoemde bloggers

2 Responses

    • theBiggerBlog - Josine

      Klopt! Expres overgeslagen. Ik vind zijn foto’s echt modellenwerk dus niet echt inspirerend als blogger – xx

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: