Sunday Stories: een druk einde van April

De afgelopen week is voorbij gevlogen! Het was druk, het was spannend maar over het algemeen vooral heel erg leuk. Om dit alles was het dus ook iets rustiger op theBiggerBlog.com wat ik eerder al aangaf op Facebook.

Curvy girls meet up

Vorige week zondag was het dan eindelijk zover, het Curvy girls meet up event. Natuurlijk volgt hier komende week een uitgebreid blog over. Wat we hebben gedaan? Genoten van een heerlijke high tea, die we eigenlijk Hi, tea noemden omdat het natuurlijk de manier was om met elkaar te kletsen. In het echt, in real life zoals ze dat dan zeggen. Het was ontzettend gezellig en iedereen heeft heerlijk gegeten! Daarna gingen we door naar het shop evenement, waar verschillende ondernemers stonden met de leukste (plus size) kleding en accessoires. Ben je al lid van Curvy Girls op Facebook? Het is een besloten groep voor vrouwen en meiden die vrijuit praten over allerlei mode-gerelateerde onderwerpen, die zich curvy voelen (in elke maat!).

Minder leuk

Afgelopen week had ik ook minder leuke dagen. Het event had veel tijd opgeslokt, waardoor ik niets heb kunnen voorbereiden op mijn blog. Hierdoor heb ik helaas minder kunnen poste dan jullie van me gewend zijn. Eerder legde ik al uit waarom het soms wat anders looptEerder legde ik al uit waarom het soms wat anders loopt. Deze keer besloot ik er geen nachtwerk van te maken, maar te accepteren zoals het is. Komende week hebben jullie dus het een en ander van me tegoed. Ook ging ik langs bij de UWV arts, waarmee ik een plan heb bedacht om zo snel mogelijk weer te oude te worden en weer aan het werk kan. Dit was een lastig gesprek en trok alle energie uit me. Gelukkig had ik een boel leuke dingen in het vooruitzicht!

Leuke dingen

Ik ben iemand die makkelijk het positieve van iets in kan zien. Ik was bij het UWV in leiden en daar zit ook een zizzi winkel, dus ik besloot even langs te gaan. Een leuke zaak met super lief personeel. Natuurlijk bekeek ik even de collectie en ging weer richting huis. ‘s Avonds ging ik naar de lancering van de Libelle X miss etam collectie, die er lekker ‘s zomers uitzoekt. Ook hierover lees je binnenkort meer. Woensdag had ik een familiedag, we gingen met zn 20-en naar Efteling omdat mijn achternichtje 7 was geworden. Het was prachtig weer en ontzettend gezellig.

April 2017

Gezellig op bezoek bij Zizzi leiden. Dit was mijn favoriete item

April 2017

Deze collectie is zo ‘s zomers!

Op pad

Spontaan, daar hou ik van! Met een neef als piloot in de ene familie en een nichtje met een appartement in Palma de Mallorca aan de andere kant van familie ben ik echt een bofkont! Dennis en ik boekten een last minute ticket naar Mallorca. Ondanks dat het begon met regen, eindigde het met zon en strand. Het was een perfect weekendje weg, we hebben ontzettend genoten! Dus dit jaar heb ik voor het eerst ooit geen Koningsdag gevierd, maar dat was eigenlijk niet eens erg. Inmiddels ben ik weer thuis en schijnt nu hier ook het zonnetje. Zo’n paar dagen weg voelt dan bijna als een hele week, heerlijk! Ik heb expres niks aan mijn blog gedaan, ook weinig foto’s gemaakt, even helemaal niks!

April 2017

Donderdagochtend vroeg vertrokken we. In Nederland scheen nog wel de zon..

April 2017

Dennis & ik lekker burgerlijk op de boulevard op zaterdagavond

Er is een tijd van komen en van gaan… helaas! Terug naar huis

Heb je me gevolgd op instagram en insta stories? Als je geen instagram hebt, dan kun je deze foto niet bekijken. 

Here’s to palm trees and piña coladas in the sun, cheers! #livinlavidaloca #mallorca

A post shared by Josine Wille (@thebiggerblog) on

Komende week

Natuurlijk moet ik van al deze drukte (en plezier) wel even bijkomen. De komende week doe ik dus vooral rustig aan. Het wordt mooi weer dus ik hoop wat meer buiten te zijn, al is het maar voor een wandeling. Ook weer wat meer sporten, want dat is met alle feestelijke dagen wel bij ingeschoten hoor. Natuurlijk lees je ook nieuwe blogs. Zo staat er een beauty blog (bijna) klaar met een make up tutorial video. Natuurlijk ook het verslag van het Curvy Girls Meet Up event. Ook kun je volgende week iets heel leuks winnen op theBiggerBlog.com dus hou de blogs in de gaten!

Terugblik naar 2016

Regelmatig blik ik zelf even terug op vorig jaar, en zelfs het jaar ervoor. Wat deed ik dat jaar in deze periode, hoe was het weer. Terugkrijgen is altijd leuk, al realiseer ik me wel weer elke keer hoe ontzettend snel de tijd gaat. Vorige jaar April droeg ik deze outfit. De broek is best lang en ik draag niet altijd zulke hoge schoenen (bedenk me nu dat ik dit paar kwijt ben, oh jee?). Ik heb de broek afgeknipt en laten rafelen. Laat dat nu ook nog eens de trend zijn, lekker makkelijk en ook erg leuk met sneakers, loafers of open schoenen.

Hoe was jouw week?

2 Responses

  1. Hanneke

    Het was wéér een gezellig blog‼️ En vooral hele leuke, gezellige foto’s…‼️‼️

    Reply
  2. Sammie

    Klinkt inderdaad druk maar ook gezellig en productief 🙂 heerlijk even zo’n weekendje weg naar de zon! Heb genoten van je foto’s en de palmbomen 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.