SEARCH

40 dagen niet shoppen

40 dagen niet shoppen

Het is knap lastig dit, 40 dagen niet shoppen! Ik ga de uitdaging aan. Doe jij mee?

Natuurlijk is dit een ware hel voor mij als echte fashionista! Al die dagen niet shoppen.. Kijken mag! Margo en ik maakte een vlog voordat de challenge begon. Kijk je mee? Klik hierboven op play. 

vlog

We bespraken allerlei onderwerpen, waaronder over de fashion challenge 40Days40Outfits waar we beiden aan mee doen. Hierboven kun je ons gesprekje zien. We hebben alles live opgenomen, dus er zitten wat spontane acties tussen, vergeef je het ons? We hebben ontzettend veel lol gehad tijdens het opnemen. Ik ben benieuwd of Margo zich aan haar afspraak houd?

margo

Ken je Margo al? Zij blogt op hetismarg.nl en is een leuke, Rotterdamse meid. Ze blogt over van alles en nog wat, maar ook over plus size fashion net als ik. Vorig jaar ontmoette ik haar tijdens een MS Mode presentatie en we hebben sindsdien contact gehouden. We besloten samen te gaan vloggen, wel zo gezellig. We spraken af en buiten heel veel lol en gelach, hadden we ook af en toe nog een echt gesprek!

jij ook?

Ik zou het ontzettend leuk vinden als jullie ook meedoen! Het is een challenge met jezelf he? Dus als je het even niet volhoud dan is er altijd nog een tomorrow waar je opnieuw kunt beginnen. Het lijkt me super leuk om jullie outfits te zien. Elke dag kun je je foto plaatsen op de (besloten) Facebook community waar je lid van kunt worden of volg de blogs op de website van 40Days40Outfits. Het is voor alle dames, alle maten en alle leeftijden. Je leert combineren, maar ook om creatiever met je kleding om te gaan.

oproep

Ken je dat, je koopt iets en vind het ontzettend leuk, maar niet voor nu. Vervolgens hangt het al een hele poos in je kast, ongedragen en soms nog met het prijskaartje er aan! Ik ben op zoek naar jouw miskoop, samen zorgen we ervoor dat jij dit weer gaat dragen. Stuur me een email onder vermelding van miskoop inclusief een foto en ik help je! Mailen kan naar: info@thebiggerblog.com

[button color=”black” size=”big” alignment=”center” rel=”follow” openin=”newwindow” url=”https://www.thebiggerblog.com/stories-nl/40days40outfits/“]alles over 40Days40Outfits[/button]

Josine Wille
Hi, welcome on theBiggerBlog.com! Read all about my passion for fashion, love for beauty & make up and much more.. Let me know what you think, I love to receive your messages. With love, Josine

You May Also Like

6 Comments

 • Trackback: cold shoulder • theBiggerBlog
 • Lesley 9 September 2016 16:52

  Super leuk gedaan meiden! Ik wil ook graag mee doen! Mag het shoptegoed nou wel of niet want ik heb nog wat liggen haha.

  • theBiggerBlog – Josine 9 September 2016 20:40

   krijgen, ruilen en weggeven mag! Dus dat tegoed mag ook! Leuk dat je meedoet, meld je even aan bij de FB groep xx

 • Debbie 9 September 2016 16:17

  LOL, jullie zijn leuk samen. Ik heb vorig jaar meegedaan, maar ik vond het iedere dag vragen of iemand foto’s wil maken niet fijn. Heb thuis geen fatsoenlijke full length spiegel, dus ik sla dit jaar over. Het gaat jullie vast lukken, ik volg de challenge in ieder geval wel!

  • theBiggerBlog – Josine 9 September 2016 20:40

   Ja het was zo gezellig!
   Oh wat jammer. Ik vergeet ook foto’s te maken soms hoor. Heb gisteren er eentje gemaakt met de zelfontspanner op mijn iphone, 10 sec is goed te doen haha

 • Rochella 9 September 2016 14:05

  Hahahhahaa wat een hel dit voor mij. Ik ben echt koopziek. Ik heb ook echt hulp nodig vrees ik. hihihi. Ik zou de uitdaging best aan willen gaan maar ik vrees dat ik het niet 1x haal. Wel heel erg leuk om toch te proberen.

Leave a Reply