Afgelopen weekend ging ik naar Liverpool, speciaal voor the Curve Fashion Festival! Ik ontmoette onder andere Tess Holliday & nam een kijkje in de nieuwe winter collecties

In het weekend van 10 september was de Curve Fashion Festival,  een beurs gericht op plus size fashion en ik ging erheen. Deze beurs werd gehouden in het Britse Liverpool en het was zo leuk! Ik vertel je wat ik er allemaal heb gedaan, gezien en ook heb ontmoet!

spontane trip

Ik besloot op het laatste moment te gaan en kreeg de kans om stand by te vliegen met EasyJet. Je hoort dan pas op de allerlaatste minuut of je mee mag en dat was deze keer nogal stressvol want de vlucht was volgeboekt. We boekten een dag van te voren en moesten twee uur voor de vlucht aanwezig zijn. Pas wanneer alle passagiers geboard zijn, hoor je of je mee mag. Ik grapte nog wie gaat er nou naar Liverpool? Nou mannen gaan! Er was schijnbaar een belangrijke voetbalwedstrijd en het vliegtuig zat vol voetballiefhebbers. En toen kwamen de verlossende woorden, er was plek. Schijnbaar is een gemiddelde vlucht altijd overboekt, maar komen er ook altijd mensen niet opdagen. We mochten mee!the Curve Fashion Festival

the Curve Fashion Festival, CFF

The Curve Fashion Festival werd gehouden in het gloednieuwe exhibition center in het centrum van Liverpool, wat te bereiken was binnen een paar minuten met de taxi. Het viel me op dat de beurs erg klein was, ik had het veel groter verwacht. En toch stond bijna alles er! Toen ik zo rondliep merkte ik dat ik niet echt iets miste, het was prima zo. Els van XL Fashionfile kon op het laatste moment niet en gaf mij de VIP kaartjes. Ik kreeg geen glas prosecco en kon zo aanschuiven vooraan bij de modeshow, hoe tof! Bedankt Elsie! 

De beurs zelf bestond uit verschillende opgebouwde stands, de een groter dan de andere. In elke stand hadden Britse modemerken hun shop ingericht. Het was zo gaaf om een volledige ruimte te zien met alle favorieten plussize merken bij elkaar. Wat nog leuker was, dat elk merk de huidige collectie had meegenomen, wat je kon shoppen. Daarnaast hadden de meeste ook een rek met een preview collectie van wat er komen gaat in het najaar. Zo leuk om vast de nieuwe collectie te mogen zien en passen!


the Curve Fashion Festival the Curve Fashion Festival


bekijk hier mijn vlog over the Curve Fashion Festival & de nieuwe collecties:

star struck

Als je me een beetje kent dan weet je dat ik niet snel op mijn mondje ben gevallen, maar deze keer was ik gewoon helemaal stil! Ik wist niet wat ik moest zeggen. Ja echt! Ik zag Tess Holliday staan, op enkele meters afstand. Er stonden een paar meiden in een rij om met haar op de foto te gaan, dus als echt fan ben ik ook gegaan. Het klinkt misschien suf maar ik was gewoon een beetje zenuwachtig, echt star struck dus. Gelukkig was ik bij de rest van de dames en bloggers weer mijn gewone zelf! Zo maakte ik Elvi-selfies met Hayley Hasselhoff en kletsten we wat. Later ontmoette ik ook nog een boel andere bloggers als Danielle Vanier. Wat een leuke meiden, jammer dat we elkaar niet vaker zien.


the Curve Fashion Festival

op de foto met onder andere Tess Holliday & Callie Thorpe

the Curve Fashion Festival

een selfie met de prachtige Hayley Hasselhoff

shoppen & nieuwe collecties

De meeste merken hadden items mee die binnenkort de winkels in gingen, nieuwe collecties dus. Ook verkochten ze de huidige collectie en met korting, oh wat was dat lastig. Ik had natuurlijk alleen handbagage bij me dus dat hielp me om me in te houden, het paste simpelweg niet allemaal in de koffer. Uiteindelijk bleef ik over met een heleboel goodiebags! Die zie je bovenaan, bij de leukste taxi ooit. Ik laat je in een volgend blog zien welke merken ik allemaal zag, wat ze hebben hangen en wat mijn favorieten zijn! Ik kan je vast verklappen, je krijgt zin in de herfst!

the Curve Fashion Festival

 

Wil je meer zien van de preview collecties voor komende winter?

preview najaarscollectie 2016 van de leukste plussize merken

 

Ook maakte ik. natuurlijk een blog over shoppen in Liverpool. Dat is namelijk ook een plussize walhalla, echt de perfecte shop stad!

shoppen in Liverpool

 

4 Responses

 1. Lesley

  Wat fijn dat je het naar je zin hebt gehad. Het ziet eruit alsof het erg gezellig was. Ik zou ook zo reageren hoor als ik iemand tegen kwam waar ik echt fan van ben haha

  Reply
 2. Hanneke

  Het ziet er idd héél gezellig uit‼️…. Die Tess, toch heel leuk dat ze er was…

  Reply
 3. Debbie

  Dat lijkt me nu ook eens leuk om mee te maken! Tof dat je bent geweest. Jammer alleen dat het zo kort was denk ik he?

  Reply
 4. Francis

  Volgend jaar maar een groepsreisje van maken!! Het zag er allemaal hartstikke leuk uit!!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.