Target toont echte vrouwen

Het Amerikaanse bedrijf Target toont echte vrouwen in hun laatste zwemkleding campagne. Bloggers met allerlei figuren showen deze collectie.

Een positief geluid en een ode aan de size diversity campagnes die we nu steeds meer zien. Net zoals in het echte leven, verschillende vrouwen met verschillende figuren. Wanneer je shopt voor zwemkleding is het niet een kwestie van “doe mij die maar”, nee het moet goed zitten. Voor ieder figuur is er iets te vinden volgens styliste Zanna Roberts Rassi van Target.

Target toont echte vrouwen

Voor de campagne hebben ze ook een promo film gemaakt, genaamd Target Loves Every Body. Hierin worden de bloggers aan ons voorgesteld en vertellen ze allemaal wat hun plus- en minpunten zijn en waar je dan op moet letten bij het shoppen voor zwemkleding. Van links naar rechts zie je de dames Nashelly Messina, Nikki Minton, Sarah Boyd, and Chantè Burkett. Ieder van hen draagt de bikini of badpak waar zij zich goed in voelen.


Nederland, wordt wakker! Een leuke campagne met realistische dames. Geen ge-photoshopte beelden, maar echte meiden met ieder hun minpunten. Hopelijk zien we snel een dergelijke campagne terug bij een van de Nederlandse bedrijven. Target is een Amerikaans bedrijf en is een groot warenhuis. Ze verkopen echt van alles! Deze Amerikaanse retailer verkoopt niet in Nederland helaas.

Waar shop jij je zwemkleding?

[showad block=26]

video: Target | images: Target | metronieuws

Leave a Reply

Your email address will not be published.