Dit najaar hangt er spicy mosterd geel in je kast

Vorige winter zagen we al verschillende kleuren geel en ook dit voorjaar hing het al in de meeste collecties. Dit najaar zien we mosterd gele kleur in de winkels, die door pantone als één van de accentkleuren voor de herfst van 2016 is benoemd. Naast deze spicy mustard zijn er nog meer kleuren, meer informatie hierover lees je hier.

Wanneer je deze kleur ziet denk je misschien “Oh, mosterd geel staat me echt niet” maar probeer het eens! Met je gebruinde huid deze zomer, of wanneer je van nature al getint bent dan staat zo’n kleur prachtig. Deze kleurtoon is warm, dus het kan best staan, zelfs bij blond haar. Wellicht bij asblond is het wat lastiger, maar dan kun je misschien een andere kleur shawltje erbij dragen, of een col of blouse met kraagje.

SHOP DEZE ITEMS: jurk | jas | blouse | blouse

Dit is zo’n kleur die je echt op elke manier kunt combineren, het past over bij. Draag dit bij bruintinten voor een warm effect, maar het is ook prachtig bij blauw & denim. Een frisse wit erbij staat ook goed en zwart kan altijd. Deze zomer kocht ik al schoentjes in deze kleur, die ook nog eens heel lekker zitten. Ik draag deze erg vaak, meestal met jeans en army groen, kijk maar.

SHOP DEZE ITEMS: shawl | schoenens | tas

Wat ik zo leuk vind aan deze styles is dat je ze nu meteen aan kunt. Prima met blote benen, licht denim of een wit topje eronder. Straks gewoon met een zwarte of navyblauwe panty en een paar laarzen. Je bent dan helemaal klaar voor wanneer de bladeren van de bomen vallen en het kouder wordt.

SHOP DEZE ITEMS: rok | lange blouse | t-shirt | jurk

ga jij deze kleur ook dragen? 

7 Responses

 1. Lana

  Ik draag deze kleur al jaren! Ben ik eindelijk weer eens hip. Ik ben trouwens de bleekste bleekscheet ooit en ik vind het prima staan hahaha

  Reply
 2. Debbie

  Denk dat het mij ook niet zal staan, maar ik ga wel eens ergens passen. Die allereerste bloes bovenaan vind ik wel leuk!

  Reply
  • theBiggerBlog - Josine

   Dan kun je altijd nog voor de rok of de tas gaan, iets verder van je haar af? Tja ik vind het gewoon een mooie kleur en als ik wat bleker ben kan het een beetje flets staan, dus dan maar een extra poedertje op haha

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.