shopvlog MS Mode

shopvlog MS Mode

Ga met me mee, we gaan shoppen! Ik laat je zien hoe ik shop bij MS mode

Eén van mijn favoriete plus size winkels is MS mode en ik ga er dan ook graag heen. Ik ging winkelen en maakte een shopvlog, ik heb heel erg benieuwd wat je er van vind. Eens moet de eerste keer zijn toch? Je ziet hier waar ik shop, hoe ik shop en ik vertel je wat ik ervan vind.

Het begin van het jaar is altijd lastig shoppen, want de winkels hangen vol met sale maar ook de nieuwe collecties komen binnen. Aan de ene kant heb ik helemaal zin in het nieuwe seizoen en kan ik niet wachten op de nieuwe collectie, maar aan de andere kant zijn zulke leuke prijsjes onweerstaanbaar.. Op zulke momenten zoek ik echt naar de kersjes op de taart! Hier zie je de nieuwe collectie in de winkel en mijn favoriete items. Ook laat ik je een paar super koopjes zien.

De video is in het Nederlands, vind je dat fijn of kijk je liever Engelse vlogs? Laat het me weten, ik ben pas net begonnen. Oh ja, en wat vond je van het filpmje?

[showad block=12]

Josine
welkom op theBiggerBlog; een plussize fashion blog met een liefde voor eerlijke beauty producten. Een eeuwige lust naar reizen en recentelijk toegevoegd de perikelen als plussize mama

You May Also Like

2 Comments

  • Pingback: Regression Testing
  • Debbie 7 February 2016 21:56

    Leuke vlog, moet je vaker doen! Ik durf het zelf niet zo goed haha.

Leave a Reply