web analytics

rokjes tip

Wat draag jij onder je rok of jurk in de zomer? Hier een jurkjes en rokjes tip:

Uiteraard zijn bandelettes een geweldige oplossing onder welke jurkje of rokje, maar misschien draag je liever een broekje. Vaak draag ik een katoenen wielrenbroekje onder mijn jurk of rok, om het schuren van de dijbenen tegen te gaan. De broekjes zijn net iets veiliger, mocht je rok per ongeluk omhoog wapperen.

Corrigerend ondergoed kan natuurlijk ook, maar ik hou zelf niet zo van iets synthetisch in de warme zomer. Katoenen of viscose broekjes zijn dan ideaal! Ze zijn weer volop aanwezig bij de winkels en webshops:

H&M 

Hier verkopen ze de wielrenbroekjes bij de reguliere basics collectie. Zelf draag ik normaal 48/50 op mijn heupen, maar ik pas prima het broekje in maat L. De maat XL valt echt te ruim, dus deze kun je prima hebben mocht je een grotere maat dragen dan 50. De broekjes zijn niet online te koop, maar wel in de winkel, hier zie je een foto.

 rokjes tip rokjes tip

 

 

 

 

 

 

 

Navabi 

Ken je deze plus size webshop al? Hier verkopen ze veel verschillende merken, styles en maten. Zo ook deze korte legging in het zwart van Yppig. Deze gaat tot maat 56. navabi

Ulla Popken 

Dit broekje wordt een pantyslip genoemd en is vermoedelijk licht transparant, maar dat wordt er niet bij vermeld. Het is een broekje van viscose elasthan, dus heerlijk zacht. Deze is niet alleen in zwart verkrijgbaar, maar ook in wit. Deze gaan tot maat 60.

rokjes tip

Yours Clothing 

 

Dit broekje is gemaakt van katoen elasthane en draagt dus ook erg comfortabel als het warm is. Dit broekje gaat tot maat 62 en is ook verkrijgbaar in het wit. Met de code NEW10 krijg je 10% korting op je eerste bestelling bij Yours.

rokjes tip

 

Otto

Dit type broekje heb ik eerlijk gezegd nog nooit eerder gezien, maar wellicht fijn voor mensen die niet van strakke, korte leggings houden? Een wijde, korte broek, eigenlijk een soort culottes speciaal voor onder je kleding. Deze zijn in verkrijgbaar in he zwart, wit en tan en gaat tot maat 56.

rokjes tip

 

 

 

7 Responses

 1. Olga

  Sarah sweeties zijn ook eeen goede oplossing en zitten fijn.

  Reply
 2. Lies

  Die van ulla popken zijn hemels… Bandelettes en onhandige ik niet zo

  Reply
 3. Lena

  Wat een goede tips, dankjewel! Zeker nu ik in een pand werk waarvan de ramen niet open kunnen, maak ik mij wel zorgen over het moet als het erg warm is. Katoen is de oplossing!

  Reply
 4. Kim

  Ik gebruik gewoon een lange onderbroek van Sloggi. Werkt perfect, sindsdien geen openliggende dijen meer gehad.

  Reply
  • admin

   Oh wat goed! Is die echt lang genoeg? Handige tip!

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: