River Island komt in Plus

Goed nieuws! River Island komt in Plus maten. Weer een grote retailer die het shoppen voor curvy girls nog leuker maakt.

Volgens de Britse Vogue zal de retailer River Island  hun Plus size collectie lanceren in het nieuwe jaar. Ik kan niet wachten! Als ik de winkel inloop zijn er zoveel items die ik graag zou willen hebben, op de webshop nog veel meer. Vanaf maart 2016 hoeft dat niet, want dan is het er wel. Geweldig!

“We’re excited about giving great fashion to more women, we feel this is the right time for the brand to expand our size range offering,” River Island marketing director Josie Roscop told us this morning. “Ultimately, it’s about fashion and being inclusive.”

Of het overal zal komen is niet zeker. Het artikel vertelt alleen dat het in England is de winkels en online verkrijgbaar zal zijn. Nu dus duimen dat het ook in Nederland beschikbaar zal worden.

River Island komt in Plus

Dit zijn een paar items uit de huidige -reguliere- collectie van River Island, dit gaat tot maat 44. Dit zijn dus het type kleding wat ik graag in mijn maat zou willen shoppen. Deze collectie gaat tot maat 44, maar de Plus collectie zal tot maat 52 gaan. Hou dus goed de website in de gaten ladies.

[showad block=3]

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published.