De meest stijlvolle, excentrieke en vooral body confidente plussize mannen van instagram op een rij

Fashion stopt niet bij een bepaalde maat, en is dus ook niet alleen voor vrouwen. Ik vind het zo leuk om deze heren te volgen en om te zien hoe ze zich kleden. Je kunt er goed uitzien, welke maat je ook hebt en dat laten deze mannen stuk voor stuk zien.

Mannen kunnen net zo gepassioneerd zijn over mode als vrouwen, maar ook een positief zelfbeeld hebben. Sommige van deze mannen zijn heel stoer, maar enkele vinden het ook geen probleem om hun zachte, vrouwelijke kant te laten zien. Het is belangrijk dat je je goed voelt, precies zoals je zelf bent. Deze heren laten ieder hun eigen style zien en zijn daar trots op.

Ik schrijf vaker dat het belangrijk is om je met de juiste positieve energie te omringen, dat geldt ook voor social media. Wanneer je de juiste accounts volgt, waar je oprecht blij van wordt, waardoor je niet aan jezelf gaat twijfelen, dan zit je goed.

@extrainches 

Claus is een Duitse plus size blogger, maar ook model. Je ziet hem regelmatig terug in de catalogus van Duitse modemerken. Ik vind zijn positieve vibe op zijn blog en instagram altijd zo leuk. Hij is heel positief en heeft een stoere style.

@jonnyonthego

De Venezulaanse Jonny noemt zichzelf een plus size genre fluid model. Hij laat zien dat geslacht soms maar een klein detail voor fashion is, draag waar je je lekker in voelt. Ben wie je wilt zijn. Zijn make up skills zijn om jaloers op te zijn! Hij deelt naast fashion ook veel make up tips.

@abearnamedtroy

Deze kleurvolle man heet Troy en laat zijn creatieve outfits zien. Er zit altijd een leuke twist aan, soms zelfs een beetje gek. Ik ben dol op een man waarmee ik kan discussiëren over een kleur nagellak! Daarnaast strijdt hij ook voor body positivity en diversiteit. Hij durft zijn mening te geven.

@notoriouslydapper

De mannelijke aanhanger van de welbekende #effyourbeautystandards is deze classy man Kelvin. Hij is een blogger, maar ook model en heeft een klassieke, stijlvolle look. Hij is vooral heel vrolijk! Een positive vibe, wat je in zijn foto’s terug ziet. Ik word altijd erg blij van zijn foto’s en zijn style. Klassiek met een sportieve, jonge twist.

@theprepguy

De Canadese blogger Syed draagt hoog segment herenkleding en ziet er dan ook uit als een echte gentleman. Deze man laat je zien hoe je er uit ziet als een business man. Stijlvol, klassiek en high end. Ook zie je zijn sportief klassieke kant en laat hij lifestyle zien, inclusief de producten die hij gebruikt.

@Ady Del Valle

Dit Amerikaanse plus size model laat zien hoe belangrijk diversiteit is. Zijn foto’s zijn artistiek en creatief. Daarnaast heeft hij behoorlijke make up skills. Hij vertelt over zijn onzekerheden omdat zijn lichaam anders is dan wat je standaard in de media ziet. Een mooi verhaal over een mooie man die eindelijk zichzelf durft te zijn.

View this post on Instagram

The Essence of Me… • • 📸 @terihofford

A post shared by Ady Del Valle (@_adydelvalle) on

@guyoverboard

De Italiaanse Riccardo Onorato houdt van goede verzorging. Hij is een mannelijke beauty blogger, zonder make up. De producten die hij graag gebruikt, die gericht zijn op mannen, deelt hij met passie. Ook deelt hij regelmatig informatie over zijn reizen en maakt hij fashion looks op een sportieve manier.

@iamrelopez

Deze man uit New York is piloot! En daarnaast dus ook nog eens een plus size mannelijk model. Ralphy, zoals hij heet, laat vooral veel spontane foto’s zien en zo nu en dan looks. Hij reist vanwege zijn werk en daardoor zie je toffe locaties op zijn foto’s.

@thedapperdread

Fashion, gewaagd, wat jonger; dat is wat je bij deze man kan verwachten. Ook een Amerikaan, uit New York. Ik vind zijn style stoer en eens wat anders, maar wel heel mannelijk.

@parkerxl

Zelfverzekerd! Dat is deze man zeker. Op zijn instagram account laat hij verschillende styles zijn, van preppy, tot aan casual tot aan sportief. Hij is naast influencer ook model.

View this post on Instagram

Ready, Set, Slay……. 📸 @javagordon232

A post shared by Chris Parker (@parkerxl) on

@koichimynichi

Dit getatoeëerde model woont in Amerika en deelt realistische en oprechte foto’s. Koichi MacGregor vertelt over mental awareness en zijn kijk er op maar ook over body positivity en hoe belangrijk dat is.

captain thickbeard

Deze man is niet new in town want je zag hem al even voorbij komen bij Ela. Hij deelt met name fashion foto’s met draagbare, casual looks.

volg jij deze mannen al?

Eén van de belangrijkste dingen waar thebiggerblog (en dus ik) voor strijd is diversiteit. Op elk gebied, voor zowel mannen als vrouwen. Dat we niet altijd maar dezelfde mensen zien in de media, met dezelfde kleur, lichaamsvorm en uiterlijk. Hoe meer verschillende mensen zichtbaar worden, des te realistischer beeld krijgt de jeugd. Zij zijn de toekomst en ze moeten weten dat niet iedereen hetzelfde is en doet.

Deze plussize mannen in deze lijst zijn daar een goed voorbeeld van. Elk staan ze voor diversiteit maar ook voor body confidence. Ze roepen hun volgers op om iedereen te waarderen precies zoals ze zijn. Wat ik zo leuk vind aan deze mannen is dat ze trots zijn op zichzelf maar het ook belangrijk vinden om er goed uit te zijn. Of dat nu met een tikkeltje make up is, een stoere mannen-baard of statement outfits.

2 Responses

    • theBiggerBlog - Josine

      Klopt! Expres overgeslagen. Ik vind zijn foto’s echt modellenwerk dus niet echt inspirerend als blogger – xx

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: