pikante shorts

Heb je zomertrend al gespot? Pikante shorts zijn de trend deze zomer. Grapje, kant zonder pi, dat dan weer wel. Zou jij dit dragen?

Om eerlijk te zijn, afgelopen winter zag ik dit al bij verschillende merken voorbij komen in de look books en moest ik even slikken. Kant, oftewel pikant kan soms het ook net niet zijn. Nu dat het lekkerder weer wordt, de hele bohemian trend doorzet, mijn benen van wit naar off white zijn verkleurd kan ik me er wel in verplaatsen. Maar welke kies je dan?

pikante shorts pikante shorts pikante shorts

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De eerste shorts die ik vond is van Forever21. Ik deze al eerder in de winkel maar had geen tijd om ook deze nog even te passen. Wat me leuk lijkt aan dit model is dat het een losse pasvorm heeft, dus niet heel strak zit. Voordat ik besluit shop ik natuurlijk nog even door, al mijn opties bekijken. Zo kwam ik bij Asos terecht, deze short is van Alice & You. Hier is de voering net iets korter dan het broekje zelf waardoor je het kant nog iets beter ziet, heel leuk. Zucht, het is een trend dus nog meer om uit te kiezen. Ook deze Zizzi short is toch wel erg leuk. Deze heeft een touwtje om de taille, dus dan kun je deze baggy dragen maar ook leuk hoog in de taille. Dus, wat te kiezen?

Welke zou jij kiezen? 

[showad block=1]

theBiggerBlog.com uses affiliates

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: