October

October

Dit is October, een nieuwe merk op de Nederlandse mode markt. Dit merk is het goede voorbeeld van size diversity en is geschikt voor bijna elk figuur.

meet October
http://october.es

Dit Spaanse merk biedt hun collectie aan in de maten 38 tot en met 54. Aangezien de Spaanse pasvorm kleiner is dan de Nederlandse pasvorm kun je er dus vanuit gaan dat deze collectie past bij dames met maat 36 tot en met 52. Een goed voorbeeld van size diversity, een merk die niet stopt bij maat 44 of 46 maar doorloopt in grotere maten. Weer een merk die het snapt, al een tijdje, want nieuw zijn ze niet. De foto’s die je hier kunt zien zijn van de huidige najaarscollectie van 2015.

meet October

October_F15_3

Ik vertelde je al eerder over dit merk, toen ik schreef over mijn bezoek aan de grote maten beurs Just BIB. Een beurs waar alle winkeliers de nieuwe collecties te zien krijgen. Ondanks dat ik wist dat ze er zouden staan, wist ik niet dat de stand waar ik zo enthousiast op afliep October bleek te zijn. Echt een merk naar mijn hart. Casual maar toch heel vrouwelijk. Ik hou wel van een stoer tintje! Momenteel hebben ze alleen winkels in Spanje, voor de adressen klik hier. Gelukkig wordt dit merk straks ook in Nederland verkocht, onder andere bij Oopz in Lochem (of online).

October moda

October moda

October moda

October moda

Dit merk startte al in 2001 en opende al snel vele winkels in Spanje. Vanaf 2007 zijn ze aan het uitbreiden naar anderee landen, en ook eindelijk naar Nederland. Eindelijk!

[showad block=25]

Josine
welkom op theBiggerBlog; een plussize fashion blog met een liefde voor eerlijke beauty producten. Een eeuwige lust naar reizen en recentelijk toegevoegd de perikelen als plussize mama

You May Also Like

Leave a Reply