nette short

Tijdens het shoppen viel mijn oog op deze short. Een nette short, een prachtige print. Shorts zijn niet alleen voor naar het strand, kijk maar.

De gemiddelde Nederlandse vrouw moet nog wennen aan shorts, dus het voorstellen om naar kantoor of werk te dragen zal al helemaal geen optie zijn. Toch wil ik je laten zien dat je shorts ook op een nette(re) manier kunt dragen, met de juiste combinatie. Overigens ook heel leuk voor een feestje of zomers diner!

De blazer en shorts zijn verkrijgbaar tot maat 56 overigens. Wanneer je deze nette short combineert met een blazer krijg je een veel meer geklede uitstraling. Draag nette (open) schoenen eronder om het helemaal af te maken. Een t-shirt onder de blazer maakt het net even iets sportiever. Natuurlijk mag een prachtige handtas niet ontbreken, zoals deze kleine tote bag (die overigens in de uitverkoop is).

blazer | shorts | t-shirt | tas

[showad block=28]

Josine
welkom op theBiggerBlog; een plussize fashion blog met een liefde voor eerlijke beauty producten. Een eeuwige lust naar reizen en recentelijk toegevoegd de perikelen als plussize mama

You May Also Like

Leave a Reply