De uitverkoop is gaande en overal kun je de beste koopjes scoren. Ik maakte een shoplog van mijn aankopen

Het is voor mij de allereerste keer dat ik zo’n shoplog heb gemaakt. Ik zie dit vaak voorbij komen bij Amerikaanse vloggers maar vaak met collecties die hier niet verkrijgbaar zijn. Ik had aardig wat items gescoord in de uitverkoop en dus besloot ik er zelf eentje op te nemen.

Bekijk hier mijn Curvy Fashion Vlog:

Ik zou het ontzettend waarderen als je ‘een duimpje omhoog’ geeft of een reactie achterlaat. Het vloggen is nog allemaal nieuw voor me, dus alle kritiek is welkom. Laat me vooral weten of je dit soort vlogs leuk vind en of je ze vaker wilt zien. Misschien heb je een specifiek merk in gedachte of Thema?

blunders

Wat waarschijnlijk niet terug te zien is in mijn Vlog is dat ik een heel stuk heb gebabbeld zonder dat het opgenomen is. Ja, ik had dus nóg veel meer om te laten zien. Ook is er nog een online bestelling onderweg dus misschien neem ik er nog eentje op.

alles in één

Ik shop nooit in setjes, meestal koop ik losse items en match ik ze met wat ik al in de kast heb hangen. Hierdoor zie je in mijn video dus niet echt de sets die ik er mee maak. Mocht je vragen hebben of willen weten hoe ik zoiets draag, laat het me weten.

shop your shape, not your size

In de video zie je hoe ik items pas van de plus collectie van H&M, zelfs in bijna 2 maten te groot en me nog niet past! Maar ook kocht ik een trui in maat small, rokjes bij de Hema die normaliter maar tot maat 42-44 gaan. Dus een goed voorbeeld van mijn motto!

bekijk hier mijn andere Curvy Fashion Vlogs:

 

2 Responses

  1. Sammie

    Super leuke vlog, je klinkt zo gezellig 🙂 die opmerking ook, ik ben er nou toch, ja precies! 🙂 hele leuke koopjes! I love sale shoppen!

    Reply
  2. Mirjam

    Vandaag toch ook nog 2 truien gekocht bij de H&M in maat S!! Met mijn maat 46 in maat S. Lachte me rot! Lang leve oversized truien haha!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.