Marina Rinaldi heropent haar flagship store in Amsterdam

Het Italiaanse mode merk Marina Rinaldi heropent haar flagship store in Amsterdam en jij kunt er bij zijn aanstaande donderdag. Schrijf je nu in.

Bij jij donderdag bij de heropening van de Marina Rinaldi flagship store in de P.C. Hooftstraat? De collectie van dit plus size kledingmerk gaat van maat 42 t/m 52. Onder het genot van een hapje en drankje kun je de nieuwe collectie bekijken van Marina Rinaldi in de vernieuwde winkel in Amsterdam. Harper’s Bazaar en Marina Rinaldi organiseren dit exclusieve mode event op donderdagavond 8 Oktober tussen 17:00-20:00 uur. En nog leuker, zo schrijft Harper’s Bazaar: “Hoofdredacteur Cécile Narinx en fashion director Astrid Schilders geven tips en tricks om er deze winter fantastisch uit te zien en tonen een selectie van de mooiste looks uit de nieuwe Marina Rinaldi-collectie, in de Nederlandse maten 42 t/m 52. Nog leuker: bij iedere aankoop krijg je een mini-abonnement op Harper’s Bazaar cadeau!”

Marina Rinaldi heropent haar flagship store in Amsterdam

Locatie: P.C. Hooftstraat 115, Amsterdam

Ben je dol op mode? Kom dat gezellig langs, neem een vriendin mee en bekijk de nieuwste collectie van Marina Rinaldi. Wil jij er bij zijn? Schrijf je dan nu hier in!

 [showad block=25]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: