Ben je net als ik en ben je dol op shoppen voor je vent? Maar hoe doe je dat als je vent een grotere maat heeft dan standaard? Mannen shoppen bij Yours.

Je leest niet vaak over plus size bij mannen, maar veel merken hebben dan ook vaak grotere maten beschikbaar in hun collectie. Toch zijn niet alle merken even leuk, of betaalbaar. Ik ben op zoek gegaan naar een winkel waar je terecht kunt als flinke vent. De Britse winkelketen yours Clothing zit op meerdere plekken in  Groot Brittanië maar je kunt het ook online bestellen. Wil je weten of je ook kan bestellen in een ander land, kijk dan hier. In Nederland kun je het sowieso bestellen. Voor de dameskleding ben ik zelf erg enthousiast. De kleding zit goed, mooie kwaliteit en de levering is vrij snel. Als je wilt kijken wat ze te bieden hebben, klik dan op de foto hieronder en ga direct naar de webshop.


Men's plus size at Yours


Twijfel je of je dit past, of wat je maat is? Er zitten verschillen in de Brits maatvoering, vergeleken met de Nederlandse maatvoering. Dit kun je bekijken door jezelf even op te meten met een meetlint. Hier wat tips voor het opmeten:
♥ meet jezelf op in de (onder)kleding die je normaal ook zou dragen.
♥ hou het meetlint paralel aan de vloer en hou het altijd recht.
♥ meet je jouw maat precies tussen 2 maten in? Neem dan de grotere maat.

4 Responses

 1. Robert

  Hoi,
  Ik ben een “stevige” man en help mijn vrouw als ervaringsdeskundige al bijna 8 jaar met haar GroteKleren-webwinkel.nl met leuke casual en sportieve kleding.

  Op 28 maart vieren we dat ik drie jaar geleden in Oost Nederland een echte winkel zijn begonnen. Hier hebben we bewust gekozen voor kleding van het Deense Allsize en het Nederlandse merk Culture. Onze maten zijn XL t/m 8XL en de jeans gaan van 38 t/m 70.

  We zijn er trots op dat onze klanten uit heel Nederland naar Varsseveld aan het eind van de A18 komen voor bijvoorbeeld wielrenkleding of een t-shirt met The Stones.

  Een impressie van de al gearriveerde kleding uit de nieuwe collectie is te zien op Facebook.com/grootnieuws.

  Reply
  • admin

   Hi Robert, bedankt voor je reactie. Wat goed dat jullie een eigen winkel zijn begonnen! ♥ theBiggerBlog – Josine

   Reply
 2. Myriam

  Eindelijk iemand die informatie geeft voor kledij voor mijn man!!! Ik heb graag dat hij modieus gekleed is, maar hij heeft een zware buik, weegt 120 kg voor 1m 85, en het is niet simpel om iets leuks te vinden. Ik ga zeker even kijken in deze webshop. Wat ook leuk zou zijn is eens wat stylingadvies voor een zware man met een dikke buik, die voor de rest eigenlijk niet zo zwaar is.

  Reply
  • admin

   Graag gedaan Myriam. Ik zal eens wat meer onderzoek doen naar styling tips voor deze mannen, leuk idee! Dank je ♥ theBiggerBlog – Josine

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.