Mannen shoppen bij Yours

Mannen shoppen bij Yours

Ben je net als ik en ben je dol op shoppen voor je vent? Maar hoe doe je dat als je vent een grotere maat heeft dan standaard? Mannen shoppen bij Yours.

Je leest niet vaak over plus size bij mannen, maar veel merken hebben dan ook vaak grotere maten beschikbaar in hun collectie. Toch zijn niet alle merken even leuk, of betaalbaar. Ik ben op zoek gegaan naar een winkel waar je terecht kunt als flinke vent. De Britse winkelketen yours Clothing zit op meerdere plekken in  Groot Brittanië maar je kunt het ook online bestellen. Wil je weten of je ook kan bestellen in een ander land, kijk dan hier. In Nederland kun je het sowieso bestellen. Voor de dameskleding ben ik zelf erg enthousiast. De kleding zit goed, mooie kwaliteit en de levering is vrij snel. Als je wilt kijken wat ze te bieden hebben, klik dan op de foto hieronder en ga direct naar de webshop.


Men's plus size at Yours


Twijfel je of je dit past, of wat je maat is? Er zitten verschillen in de Brits maatvoering, vergeleken met de Nederlandse maatvoering. Dit kun je bekijken door jezelf even op te meten met een meetlint. Hier wat tips voor het opmeten:
♥ meet jezelf op in de (onder)kleding die je normaal ook zou dragen.
♥ hou het meetlint paralel aan de vloer en hou het altijd recht.
♥ meet je jouw maat precies tussen 2 maten in? Neem dan de grotere maat.

Josine
welkom op theBiggerBlog; een plussize fashion blog met een liefde voor eerlijke beauty producten. Een eeuwige lust naar reizen en recentelijk toegevoegd de perikelen als plussize mama

You May Also Like

4 Comments

 • Robert 15 March 2015 20:32

  Hoi,
  Ik ben een “stevige” man en help mijn vrouw als ervaringsdeskundige al bijna 8 jaar met haar GroteKleren-webwinkel.nl met leuke casual en sportieve kleding.

  Op 28 maart vieren we dat ik drie jaar geleden in Oost Nederland een echte winkel zijn begonnen. Hier hebben we bewust gekozen voor kleding van het Deense Allsize en het Nederlandse merk Culture. Onze maten zijn XL t/m 8XL en de jeans gaan van 38 t/m 70.

  We zijn er trots op dat onze klanten uit heel Nederland naar Varsseveld aan het eind van de A18 komen voor bijvoorbeeld wielrenkleding of een t-shirt met The Stones.

  Een impressie van de al gearriveerde kleding uit de nieuwe collectie is te zien op Facebook.com/grootnieuws.

  • admin 15 March 2015 21:24

   Hi Robert, bedankt voor je reactie. Wat goed dat jullie een eigen winkel zijn begonnen! ♥ theBiggerBlog – Josine

 • Myriam 14 March 2015 11:00

  Eindelijk iemand die informatie geeft voor kledij voor mijn man!!! Ik heb graag dat hij modieus gekleed is, maar hij heeft een zware buik, weegt 120 kg voor 1m 85, en het is niet simpel om iets leuks te vinden. Ik ga zeker even kijken in deze webshop. Wat ook leuk zou zijn is eens wat stylingadvies voor een zware man met een dikke buik, die voor de rest eigenlijk niet zo zwaar is.

  • admin 14 March 2015 11:02

   Graag gedaan Myriam. Ik zal eens wat meer onderzoek doen naar styling tips voor deze mannen, leuk idee! Dank je ♥ theBiggerBlog – Josine

Leave a Reply