kitana: curvy apparel by rinascimento | een nieuw plus size merk in de Nederlandse boetieks

kitana: curvy apparel by rinascimento | een nieuw plus size merk in de Nederlandse boetieks

Het Italiaanse plus size merk Kitana is vanaf nu ook te koop in Nederland. Hun motto: verstop je zelf niet, maar laat je zien! Bekijk de nieuwste collectie

Er is een nieuw plus size merk verkrijgbaar in Nederland en dit wil je zien! Het komt uit Italie en is een dochteronderneming van een mode merk Rinascimento, die reguliere maten verkoopt. Hierdoor zitten ze in één lijn met de laatste modetrends en dat is te zien! Eindelijk een hoogwaardig merk, met èchte fashion items waar ik helemaal blij van wordt. De collectie van dit najaar ligt pas in enkele winkels, dus het is heel exclusief!

DON’T HIDE YOUR BODY, BE PROUD OF IT!

De collecties zijn heel divers en vooral heel breed opgezet. Zo zijn er meerdere kleurstellingen, maar ook verschillende stijlen. De jassen zijn stijlvol maar toch sportief. Ook zijn er wat sportievere items, zoals jeans, mooie vesten en tops. Over het algemeen is de collectie wat meer gekleed, voor ons Nederlanders zeker. De blazers en pantalons zijn geschikt om zakelijk te dragen, maar kunnen ook feestelijk gestyled worden. Een nette blazer kan heel tof staan op jeans; het is maar net hoe je het combineert. Zo zijn er ook enkele feestelijke items, zoals het satijnen jurkje, de items met metalen of glitter details.

Het leuke aan een Italiaans mode merk is dat het net allemaal een beetje extra is. Mooie soepele stoffen, prachtige kleuren en creatieve combinaties. Het merk Kitana begint bij maat 42 en loopt tot maat 50. Het valt iets kleiner of smaller dan de Nederlandse merken, maar daardoor valt het wel heel goed aangesloten, mits het je goede maat is. Ik heb onlangs een paar items uit deze collectie mogen bekijken en zelf mogen passen. De maat 48 past mij goed, de stoffen voelen zo fijn aan en de fit is fijn, mooi aangesloten. Binnenkort laat ik je mijn favoriete outfit zien, waarvan ik een voorproefje liet zien op instagram.

over Kitana

Het merk Kitana: curvy apparel by Rinascimento, is een Italiaans merk en is acht jaar geleden ontstaan. Er was een grote vraag naar grotere maten dan de collectie van Rinascimento en zo ontstond Kitana. Ze omschrijving zichzelf als een hoogwaardig merk, van goede kwaliteit en Italiaanse style. De collecties zijn er niet om het vrouwelijk lichaam te verstoppen, maar om er trots op te zijn en het te laten zien. Daarnaast is de collectie ook erg breed; voor zowel casual, een feestje of zelfs een chique avond uit. Het wordt niet alleen ontworpen in Italië maar ook daar gemaakt. Je kunt dus rekenen op een goede snit, mooie stoffen en stijlvolle modellen.

bekijk het lookbook van fall/winter 2020 Kitana

de afbeeldingen die zijn gebruikt zijn in overleg met kitana 
Josine
welkom op theBiggerBlog; een plussize fashion blog met een liefde voor eerlijke beauty producten. Een eeuwige lust naar reizen en recentelijk toegevoegd de perikelen als plussize mama

You May Also Like

Leave a Reply