kijkje in de najaarscollectie van 2016

kijkje in de najaarscollectie van 2016

Vorige week nam ik een kijkje in de najaarscollectie van 2016 op de Plus Size beurs Just BiB

Just BiB is een plus size beurs waar de meeste merken staan om hun nieuwe collectie te laten zien aan de winkeliers. Een kijkje nemen in de nieuwe najaarscollectie evan 2016 is natuurlijk altijd leuk! Zoals altijd werd het gehouden in het World Fashion Center in Amsterdam. Helaas stonden niet al mijn favoriete merken er dit jaar. Ook vond ik het moeilijk te vergelijken, want dit jaar ben ik niet naar de Modefabriek geweest, waar elk half jaar de reguliere collecties worden gepresenteerd. Wat me opviel is dat alle merken weer voorzichtiger zijn geworden met hun collecties. Uiteraard sprongen er nog steeds leuke items uit, die laat ik je zien in mijn vlog.

kijkje in de najaarscollectie van 2016
de jeans collectie van Veto

Ondanks ik niet elke stand goed heb kunnen bekijken, heb ik er toch best veel gezien. Niet alle merken staan op mijn vlog helaas, maar welke je wel kunt zijn zijn Mat Fashion, Yoek, Veto, October, Divine, Sallie Sahne, Anna Scholz for Sheego, Secli en een nieuwe ontwerper, OW. Ondanks dat we nog wachten op het voorjaar zou ik het ook niet vinden als het najaar vroeg begint dit jaar, zulke leuke items gespot.

kijkje in de najaarscollectie van 2016
passen met een nieuwe designer Olivier Wartowski, merk OW
kijkje in de najaarscollectie van 2016
mijn favoriet!

Omdat mijn blog tweetalig is (klik op het vlaggetje bovenaan voor de Engelse versie) heb ik besloten ook zo mijn vlog te maken. Daar waar nodig heb ik het vertaald. Wat vind je ervan? Laat een berichtje achter, lijkt me leuk!

 

kijkje in de najaarscollectie van 2016

[showad block=11]

Josine
welkom op theBiggerBlog; een plussize fashion blog met een liefde voor eerlijke beauty producten. Een eeuwige lust naar reizen en recentelijk toegevoegd de perikelen als plussize mama

You May Also Like

5 Comments

Leave a Reply