web analytics

Denk out of the box en shop wat je wilt! Hoe heet het…?

Heb je ooit iets moois laten hangen tijdens het shoppen omdat het zogenaamd niet was waar je naar op zoek was? Bijvoorbeeld, je kocht de jurk niet want je was op zoek naar een top…? Of je kocht die top niet want je wilde een rok…? Oké, lees even verder want ik ga je ogen openen voor nieuwe mogelijkheden! Denk out of the box en shop wat je wilt! Wees creatief, maak leuke combi’s en creëer je eigen persoonlijke stijl!


Hoe heet het?


top of jurk?

Ik hou van lange oversized tops. Ik ben zelf vrij lang en plus-size, dus het is niet heel makkelijk om tops te vinden die qua pasvorm zijn zoals ik ze het liefst heb. De meeste tops die ik vind zijn te kort en te boxy voor mijn figuur. So… what to do?! Als ik een nieuwe top zoek, ga ik op jurkenjacht! Ik combineer ze met broeken, leggings of waar ik maar zin in heb en wat past bij mijn “mood” en stijl. Deze zomer bv. heb ik een paar geweldige “tops” gevonden bij Monki en Weekday. Veel jurken in hun collectie’s zijn geschikt voor plus-size en de ontwerpen zijn super leuk!


Hoe heet het?


multi functie crea

Ook wanneer je op zoek bent naar bv een strapless top tijdens deze zomer, sla dan het rek met de rokjes niet over… Kijk uit naar die geweldige kleur of prachtige stof en trek het aan! Trek de rok op tot op borsthoogte en kijk of het is wat je zoekt. Misschien heb je alleen nog een smal riempje nodig om je taille te accentueren en hupsakee: een strapless top! Zelfs een lange maxi rok kan een super jurk worden op deze manier. Ik had eens een rokje wat ik tot op de draad heb versleten en op beide manieren kon dragen, superhandig en leuk!


Hoe heet het?


Dus… Ik daag je uit! Kijk deze zomer wat je kunt doen met je garderobe en durf creatief te zijn. Plaats je foto op instagram met #featherandnumbers en ik zal de foto’s met de creatiefste ideeën delen! Veel plezier en tot de volgende blog!

X Miranda

denim dress H&M
knitted dress Reinders
kaftan dress Humanoid

Vind mij als Feathers & Numbers op | Instagram | Facebook

 

6 Responses

 1. Carin

  Die denim jurk van H&M kan ik nergens op de site vinden, of is die alleen in de winkels te koop?

  Reply
 2. Debbie

  Dat zijn inderdaad slimme tips! Ik shop nu vaak in mijn lunchpauze omdat ik vlak bij de winkels werk, maar dan heb ik meestal een gericht doel. Toch maar weer eens een shopmiddagje gaan inplannen, zodat ik meer tijd heb om op jouw manier door de rekken te kijken 🙂

  Reply
  • theBiggerBlog - Josine

   Take your time.. dat is lastig anno 2016, merk ik aan mezelf. Wordt mijn nieuwe motto 🙂 xx

   Reply
   • Carin

    Waar kan ik de jeansjurk vinden, zag hem niet op de website van h&m!?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: