geen DUO boots meer

Even schrok ik, toen ik las geen DUO boots meer HELP! Deze prachtige zaak met laarzen en schoenen voor de alle maten voet en kuit gaat weg.

geen DUO boots meer
Gelukkig stond daar dan het bericht, geen DUO boots meer maar wel Ted & Muffy. Het mooie Duo Boots is niet weg, maar samengegaan met een andere prachtige zaak. Een gespecialiseerde zaak met laarzen, schoenen en accessories van echt leer in verschillende breedte maten. Ze bedienen de normale klant, maar ook de klant met erg dunne of dikke kuiten. Iedereen kan dus schoenen kopen! En nog prachtige ook, kijk maar.

De laarzen zijn verkrijgbaar in kuitmaat 31 cm tot en met kuitmaat 49 cm. Op de website staat uitgebreid verteld hoe je jouw eigen kuiten op kunt meten. Ook voor schoenen bieden ze drie verschillende wijdtes aan, smal, normaal en breed.

“Wij zijn Ted&Muffy
een boetiekdesignbedrijf voor schoenen en laarzen. Het is onze missie om je er fantastisch uit te laten zien en je fantastisch te laten voelen. Hoe we dat doen? Door schoenen en laarzen te creëren in een keur aan kuit- en wijdtematen, zodat je nooit maar dan ook nooit genoegen hoeft te nemen met minder dan perfectie.”

Je krijgt een voorproefje op het nieuwe seizoen, winter 2015. Dit tonen ze in hun lookbook, prachtige foto’s waardoor je gewoon zin krijgt in het najaar. En dan te bedenken dat deze er ook allemaal zijn in jouw maat.

geen DUO boots meer

geen DUO boots meer

geen DUO boots meer

geen DUO boots meer

Afbeelding van Ted & Muffy | voor meer informatie bezoek de website tedandmuffy.com/nl

6 Responses

 1. marleen

  Hallo,

  Elk jaar opnieuw koop ik laarzen van Duo Boots. Ik draag meer dan de helft van het jaar laarzen.
  Kunnen wij ze dan niet meer via internet kopen? Ik vind alleen maar de engelstalige versie en daar staan enkel Engelse maten op.

  gr

  Reply
  • admin

   Ze hebben ook een Nederlandse site, moet je even op het land/taal klikken. Wereldwijd gratis bezorgen ze

   Reply
   • marleen

    Hallo,

    Waarschijnlijk ligt het aan mij, maar elke site die ik open is in het Engels. Ik vind nergens spoor van land/taal.

    mvg
    Marleen

   • admin

    Hi Marleen, het kan aan de instellingen liggen. Zo kon ik in het begin nergens op de Engelse site komen. Er is echt een Nederlandse versie, ook voor de nieuwsbrief.

 2. Debbie

  Ik heb de laarzen bij DUO boots altijd gevonden, maar die PRIJZEN he?! Ze zullen zeker van goede kwaliteit zijn en lang meegaan, maar om nu helemaal naar Engeland te gaan om te passen? Bedenk me nu eigenlijk dat ik de afgelopen paar jaar bijna geen hoge laarzen meer heb gedragen, alleen enkellaarsjes. Draag jij wel lange laarzen?

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.