Etam Groep failliet

Zojuist heb ik vernomen dat de Etam Groep officieel failliet is verklaard, wat ontzettend jammer!

Een winkel die iedereen wel kent. Ik hoor regelmatig van dames dat ze graag bij Miss Etam of Promiss shoppen, gelukkig kan dat ook nog even. Maar wellicht shop je er niet, of zelden, toch is het jammer dat een typisch Nederlands bedrijf failliet is. Laten we hopen op een doorstart, zoals vele andere bedrijven ook hebben gehad.

officieel failliet

Nadat de Etam groep op 9 April jl. een betalingsuitstel aanvroeg konden we het al aan zien komen. Wat niet iedereen weet is dat de Etam Groep bestaat uit de twee bekende winkelketens Miss Etam en Promiss. Het faillissement geldt voor beide bedrijven. Wil je meer lezen hierover klik dan hier. Ook voor het personeel is dit erg moeilijk weet ik uit ervaring, je werkt zo ontzettend hard, maar dit is groter dan je eigen input. Heel veel sterkte voor alle werknemers van dit bedrijf.

voorlopig nog shoppen hoor!

Het goede nieuws is dat ze druk bezig zijn met onderhandelingen waardoor een mogelijke doorstart in het zicht is. De winkels van Miss Etam en Promiss blijven voorlopig open en zo kun je ook bestellen op de webshop. Winkel dus nog maar flink door. Als je twijfelde of je iets wilde hebben, moet je het nu doen! Zoek je wat inspiratie? Bekijk mijn eerdere blog post dan over de grijze jeans of het vrolijke vest.

[showad block=7]

theBiggerBlog gebruikt affiliates
Josine
welkom op theBiggerBlog; een plussize fashion blog met een liefde voor eerlijke beauty producten. Een eeuwige lust naar reizen en recentelijk toegevoegd de perikelen als plussize mama

You May Also Like

2 Comments

  • Frances 21 April 2015 14:43

    jammer voor alle werknemers. Gelukkig zijn er voor de dames met een maatje meer voldoende leuke modezaken die betaalbare mode vanaf maat 42 verkopen .

Leave a Reply