een kijkje in de River Island’s Plus collectie

een kijkje in de River Island’s Plus collectie

Even spieken! We moeten nog even wachten, maar hier vast een kijkje in de River Island’s Plus collectie

Eigenlijk moet ik je dit helemaal niet laten zien, want ik wil alles voor mezelf! Nog maar heel eventjes wachten, op 9 maart wordt de nieuwe Plus collectie van River Island gelanceerd. Nog maar een paar weekjes. Vandaag kwam er een sneak preview online en die wil ik natuurlijk met je delen. Oh ik kan niet wachten!

River Island’s Plus size collection preview

Wat een prachtige prints. Ik ben moeilijk met prints, maar deze kleurencombinaties en type dessins vind ik prachtig. Ook de combinatie van print en model vind ik goed gekozen en zou ik zeker ook dragen. Natuurlijk heb ik mijn favorieten. De enige twijfel heb ik bij de geprinte broek, die ik toch wel wild vind voor mijn doen. Mijn absolute nr 1 is natuurlijk het zwarte, kanten jurkje. Tja, ik en mijn jurkjes he? Maar een goede nummer 2 en 3 zijn dan wel de geprinte kimono blazer en de lange blouse met riem in gele print. Al met al ben ik erg blij met wat ik zie. Wat is jouw favoriet?

Natuurlijk weet ik nog helemaal niet hoe de pasvorm zal zijn. Wat ik wel weet is dat de reguliere collectie niet bepaald ruim valt, dus het wordt duimen dat de Plus collectie een Hollandse pasvorm heeft. Zodra het beschikbaar is wil ik het voor je shoppen. Ja, ik offer me wel weer op, haha! Ik ben ontzettend benieuwd hoe dit valt en of het me goed past. Ik verwacht dat de prijzen wel iets hoger liggen dan de reguliere collectie, maar voor deze items heb ik dat wel over. Ik vind het er modisch uitzien, de styles zijn gelukkig ook leuk en iets spannender. River Island’s Plus collectie

[showad block=20]

Josine
welkom op theBiggerBlog; een plussize fashion blog met een liefde voor eerlijke beauty producten. Een eeuwige lust naar reizen en recentelijk toegevoegd de perikelen als plussize mama

You May Also Like

1 Comment

  • Jeanet 19 February 2016 12:53

    Ik vind natuurlijk het kanten jurkje het einde maar ook de zwarte broek..oh en de de witte top met de streept vind ik erg leuk! Ik ben niet zo gek op printjes.

Leave a Reply