Curvy shoppen in Londen

Waar moet je heen om te curvy shoppen in Londen? Ik vertel je de beste plekjes voor plus size shoppen.

Eindelijk kon ik naar die winkels waar ik zo lang gewoon eens lekker wilde rondneuzen, struinen en passen. Helaas zitten niet al mijn lievelingswinkels in een straat, maar dan zie je tenminste nog eens wat. Want wat heb ik gedaan? Puur en alleen geshopt! Zelfs in deze dagen is het me niet gelukt om overal langs te gaan, dus een goede reden voor een volgende trip!

Curvy shoppen in Londen

Goed advies? Laat je vent thuis! Hoe leuk, lief en shopaholic hij ook is, als je komt om te winkelen ga je met vriendinnen. De maten maken ook niet uit, want de meeste merken gaan van regulier tot plus maten dus iedereen blij.

Hier is een lijst met winkels waar je heen kunt:

Next ♥ deze retailer vind je overal en biedt kleding aan voor dames, heren en kids. De makkelijkste is Oxford street, de winkelstraat van Londen. De reguliere collectie gaat tot maat 50, wil je meer over deze winkel lezen, lees hier.

Forever 21 ♥ dit is toch wel mijn favoriete shop! De reguliere collectie is gigantisch maar de maten niet. Gelukkig is er wel een plus afdeling, helaas niet in Oxford street. Deze vind je in een winkelcentrum genaamd Westfield Stratford City, waar je makkelijk met de metro komt.

Curvy shoppen in Londen

SimplyBe ♥ deze winkel zit ook in Oxford street en verkoopt maten 14 tot en met 32, dit is dus echt een plus size winkel.

M&S ♥ Marks & Spencer zit overal! Hier hebben we ook een winkel van in Den Haag. Je vind deze shops overal, Oxford street maar ook in de bovengenoemde winkelcentrum. De reguliere collectie loopt tot maat 50 en de plus collectie gaat tot maat 60. Dit is overigens ook in Nederland online te koop.

New Look Inspire ♥ nog zo’n super winkel! Ik heb deze winkel maar liefst twee maal bezocht! Ze verkopen namelijk de plus collectie, genaamd Inspire, in Oxford street maar ook in het winkelcentrum. Ze hebben een geweldige schoenen en accessories afdeling, zo groot als een apart schoenenwinkel! Soms zit er zelfs speciale wide fit bij.

Curvy shoppen in Londen

Duo Boots ♥ zucht.. al zo lang wilde ik hier langs en weer is het niet gelukt. In de winkels van Duo Boots kun je je voeten en kuiten laten opmeten voor de juiste maat. Dan worden de schoenen vervolgens naar je huisadres gestuurd, direct vanuit het magazijn. Meenemen vanuit Londen is dus ook niet lastig in je koffer! Je begrijpt, ik moet weer… lol!

shopaholic! Nu heb ik alleen geschreven over de plus size winkels, maar natuurlijk is er nog veel meer. Veel leuke winkels met accessories, schoenen enzovoorts.

Curvy shoppen in Londen

Mijn route? Eerst naar Westfield Stratford City met de metro, deze stopt onder het winkelcentrum. Het kan even duren voordat je er bent maar het is alles in één. Ze zijn elke dag open, maar wel tot 18 uur. Hier vind je Forever21, New Look, Next, M&S and H&M. Daarnaast zitten er nog een boel andere shops en lekkere eettentjes.

tip: als je een echte online shopper bent, doe dan je huiswerk. De kleding zijn in euro’s een stuk voordeliger bleek, dus als je iets hebt gepast kun je het ook online bestellen. Wifi is overal. Ik vond het wel een beetje een mood-killer, maar het scheelde zo ontzettend veel! 

[showad block=2]

3 Responses

  1. corinne

    Je vergeet Evans! Een echte plussize store. Ook op Oxford street ( 2x zelfs ) en Monsoon ( tot maat 50/52). En primark natuurlijk tot 48/50 en schoenen met wide fit. Londen is superleuk. Ps. Duoboots heet sinds kort Ted&Muffy.

    Reply
  2. Lena

    Klinkt zalig! Bedankt voor de tips. Als ik weer eens in London ben, ga ik zeker wat kleding passen (en ze daarna goedkoper bestellen 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: