sexy suede

sexy suede

Het recept voor een verleidelijke jurk is een body con in sexy suede

In de maand van de liefde een verleidelijke jurk. Nou ja, verleidelijk, wel voor mijn doen want ik draag niet snel een body con jurk. Deze aangesloten jurk is gemaakt van een suede kwaliteit en combineerde ik met hoge laarzen. Een sexy look te noemen.


sexy suede sexy suede sexy suede


Wat zo leuk is aan deze jurk is dat het dus oogt als een body con jurk, een aangesloten jurk. Eigenlijk is het een A-lijn jurk, die licht uitloopt vanaf de taille tot aan de onderkant. Voor mijn figuur is zo’n jurk perfect, want ik zelf loop ook iets wijder uit vanaf de taille, lol! Door de fit van deze jurk sluit het dus -in mijn geval- overal even mooi aan, iets waar ik altijd op let. De stof is een nep suede kwaliteit, oftewel suedine. Het is een dunne stof, maar tekent niet heel erg. De taupe kleur is waarom ik het zo’n mooie jurk vind.

seductive suede is always a good idea!

Het jurkje is op verschillende manieren te stylen. Ik koos voor een antraciet kleurige panty bij deze taupe kleuren. De leren laarzen heb ik al een eeuwigheid en kleuren in het echt een stuk mooier bij de jurk dan op de foto. Hier lijken ze erg licht. Het leuke aan de laarzen is de casual style die het geeft. Dit zou ook heel goed kunnen met enkellaarsjes, stoer. Of heel gekleed, met een paar mooie pumps. Zo’n taupe kleur is overigens ook niet aan een seizoen gebonden en kun je dus eigenlijk altijd dragen.


sexy suedesuede body con


De jurk draag ik een maat groter dan ik gewend ben, want ik vond deze klein vallen. Dit is een maat 50 van MS Mode en draagt mooier dan mijn eigen maat, het tekent dan niet. Natuurlijk helpt de panty ook mijn figuur iets te corrigeren. Mocht je echt niks willen zien, dan kun je eronder corrigerend ondergoed dragen.

jurk c/o MS Mode
panty Ulla Popken
laarzen Tango (oud)

Josine
welkom op theBiggerBlog; een plussize fashion blog met een liefde voor eerlijke beauty producten. Een eeuwige lust naar reizen en recentelijk toegevoegd de perikelen als plussize mama

You May Also Like

1 Comment

  • hanneke 22 February 2016 15:59

    Staat je leuk! Had deze nog niet gelezen… was weer gezellig!

Leave a Reply