say yes to the dress [curvy fashion vlog]

say yes to the dress [curvy fashion vlog]

I hear wedding bells, let’s say yes to the dress!

Je leest het goed, ik ben trouwjurken gaan passen. Wat was dat een leuke ervaring! En dan nu het minder leuke nieuws, ik ga niet trouwen. Na 15 jaar heeft Dennis de hint absoluut begrepen, maar hij stapt niet met mij in het huwelijksbootje.

bekijk hier mijn youtube video:

Inmiddels kennen de mensen om mij heen het verhaal wel. Ik ben als dat meisje in 27 dresses, altijd naar bruiloften maar nooit naar die van mezelf. Het enige verschil is dat ik wel al de ware heb gevonden. Ook heb ik al een heleboel mooie ringen, maar geen trouwring. Als mensen me vragen waarom ik zo graag wil trouwen, dan heb ik twee goede redenen. De eerste is dat ik het een fijne gedachte vind dat we ‘op papier’ bij elkaar horen, voor altijd. De tweede en misschien wel de belangrijkste reden is toch wel die jurk!

Noem me materialistisch maar ik hou er van! Een trouwjurk met alle toeters en bellen erop, geweldig. In Nederland zit er een winkel die gespecialiseerd is in bruidsmode voor zowel heren als dames met een grote(re) maat, EMB Fashion. Evelien, de eigenaresse vertelde me dat ik welkom was om te komen passen, ondanks dat ik niet zou gaan trouwen. Natuurlijk wilde ik dat wel, dit was tenslotte mijn enige kans om zo’n prachtige jurk aan te kunnen.

Samen met mijn zus ging ik op pad, we reden naar Lelystad om naar de showroom te gaan en door te passen. Evelien wilde alles van me weten, mijn maat, mijn smaak en wat ik mooi vind. Met dat in gedachten ging ze voor me op zoek. Wat ik heb aangegeven? Ik wilde graag verschillende shapes passen, om ze jullie te laten zien. Ook wilde ik graag weten hoe het in zijn werk gaat, zo’n speciale dag. Om het toch een beetje als TLC’s Say Yes To The Dress te maken, nam ik mijn zus mee. Die veranderde in een echte Randy, inclusief tranen in d’r ogen.

praktische informatie:

 • Evelien werkt alleen op afspraak
 • naast bruidsjurken verkoopt ze ook pakken voor heren, in de video vertelt ze over de maten
 • de jurken kunnen ook worden aangepast, dit wordt omschreven in de video
 • naast bruidskleding vind je er ook prachtige avondjurken en accessoires

 

met dank aan Evelien, eigenaresse van EMB fashion
Josine
welkom op theBiggerBlog; een plussize fashion blog met een liefde voor eerlijke beauty producten. Een eeuwige lust naar reizen en recentelijk toegevoegd de perikelen als plussize mama

You May Also Like

3 Comments

 • marleen 25 April 2018 12:25

  IK WIL DIT OOK! OMG hahaha! Echt fantastisch <3 Die jurk op 8.17 (ik heb een beetje een gypsy smaak hahahaha) !

 • Sammie 14 April 2018 11:01

  Ik vond het gebakje eigenlijk heel gaaf, stond je ook erg leuk! Cool om zoiets eens mee te maken!

 • Mirjam 13 April 2018 09:39

  Ohhhh wat gaaf! En wat ben je prachtig Josine! Die baljurken zijn echt wel een droom! Krijg nu ook helemaal de kriebels maar mijn vriend heeft de hint nog niet echt binnen geloof ik haha! Heb wel gezegd dat als het te lang duurt ik hem wel vraag (grapje). Vind die roze jurk waarbij je zus zo uit haar dak ging echt heel erg mooi. Iets wat je niet zo vaak ziet. Heerlijke zwijmel video dit!

Leave a Reply