op safari in mijn achtertuin [outfit]

op safari in mijn achtertuin [outfit]

De lente is er dus tijd voor blote benen, maar dan wel in de achtertuin! De eerste lente look in een safari jurk; comfortabel én fashion

Tijdens de quarantaine dagen moeten we creatief zijn. Werken vanuit huis, zo weinig mogelijk de deur uit en elkaar helpen waar we kunnen. Inmiddels zijn we al een paar weken verder en komt het mooie weer als geroepen, want de muren kwamen op ons af. Dat we dus weer de tuin in kunnen vind ik heerlijk! Ik merkte dat ik echt somber werd van de situatie, want naast alle negatieve berichten online is het ook gewoon een hele enge periode.

Momenteel is winkelen geen optie en ik merk dat ontzettend veel meiden het missen. Ik heb erg veel moeite met content maken, want ik vind het enerzijds ontzettend leuk om te doen. Aan de andere kant, er zijn nu zoveel belangrijkere dingen in de wereld. Toch word ik zelf heel blij van inspirerende foto’s op instagram en dus besloot ik het fashion bloggen ook weer op te pakken. Voor deze outfit ging ik op safari in eigen tuin; een safari jurk die eigenlijk een tuniek is. Bovendien ook heel comfortabel zit!

thebiggerblog, Josine Wille, navabi, annalisa, plussize, maat 48, maat 46, maat 50, beige jurk, safari jurk, jurk met riem, tailleren, plussize blog, body positive, body neutral, fashion blog, grote maten kleding, grote maten mode, jurken grote maten, modeblog, tricot riem, streetstyle, outdoor, tuin, grinttegels, cowboylaarzen brede schacht, wielrenbroekje, schurende dijbenen
thebiggerblog, Josine Wille, navabi, annalisa, plussize, maat 48, maat 46, maat 50, beige jurk, safari jurk, jurk met riem, tailleren, plussize blog, body positive, body neutral, fashion blog, grote maten kleding, grote maten mode, jurken grote maten, modeblog, tricot riem, streetstyle, outdoor, tuin, grinttegels, cowboylaarzen brede schacht, wielrenbroekje, schurende dijbenen
thebiggerblog, Josine Wille, navabi, annalisa, plussize, maat 48, maat 46, maat 50, beige jurk, safari jurk, jurk met riem, tailleren, plussize blog, body positive, body neutral, fashion blog, grote maten kleding, grote maten mode, jurken grote maten, modeblog, tricot riem, streetstyle, outdoor, tuin, grinttegels, cowboylaarzen brede schacht, wielrenbroekje, schurende dijbenen

WAT HEB IK AAN?

De jurk die ik draag is gemaakt van katoen, een fijn materiaal voor warmere dagen. Het is een fijne twill, waardoor de stof stevig oogt, maar wel nog steeds licht is. Ik draag de jurk in maat 46-48 wat ik echt nodig heb op de heupen. De bovenkant valt ruim, door de verlegde schoudernaad en de plooien op de rug. Ik draag de jurk met een ceintuur om het te tailleren, maar ook een beetje te breken.

Mensen vinden vaak beige tinten flets staan en niet mooi bij hun huidskleur. Zelf heb ik daar geen moeite (meer) mee. Wil je het toch dragen maar twijfel je, draag er dan een mooie lipstick bij, hierdoor komt er weer wat kleur in het gezicht.

lees ook: nooit meer schurende dijbenen

De jurk is eigenlijk een tuniek en heeft flinke splitten. Door de lengte draag ik het als een jurk en draag eronder een wielrenbroekje van katoen. Ideaal tegen het schuren van mijn benen, maar ook tegen onnodige inkijk. Er onder draag ik deze bruine cowboy laarzen. Dat vind ik stoer staan, ook al zouden sneakers ook er prima bij kunnen en in de zomer open sandalen. Wanneer het nèt blote benen weer is maar toch nog wat fris, vind ik laarzen bij blote benen de ideale oplossing.

jurk c/o navabi Annalisa
wielrenbroekje Primark
laarzen boetiekje
ceintuur MS mode
ketting Rebels

Josine
welkom op theBiggerBlog; een plussize fashion blog met een liefde voor eerlijke beauty producten. Een eeuwige lust naar reizen en recentelijk toegevoegd de perikelen als plussize mama

You May Also Like

Leave a Reply