red lips & curvy hips

red lips & curvy hips

Curvy hips & red lips. Dat ene kleine detail wat het helemaal af kan maken. Soms is het niet de outfit, maar de complete look

Dat ene kleine detail wat het helemaal af kan maken. Soms is het niet de outfit, maar de complete look. Na een week lang ziek binnen te hebben gezeten kon ik niet wachten om erop uit te gaan. Me aan te kleden, op te tutten en natuurlijk ook meteen even foto’s te maken. Het was zo’n spontane zonnige dag, heerlijk om weer de frisse lucht in te ademen.


red lips & curvy hips red lips & curvy hips red lips & curvy hips


Nu ben ik eigenlijk helemaal geen lipstick-mens. Sterker nog, ik plamuur alles altijd vol behalve mijn lippen. Toch kan het mijn hele look compleet maken, zoals bij deze outfit. De rode oorbellen is waar het mee begon. Een matching tasje erbij en dan kunnen die lippen niet achter blijven. Want laten we eerlijk zijn, de beste match bij een zwart-wit look is toch wel rood. Vind je niet?

“red lips & curvy hips”

Dit is voor mij echt een alledaagse look, oftewel, zo kun je me tegenkomen in de Appie. Ik hou van eenvoud en comfort, sorry fashion junkies maar het is zo. Deze look heeft dat allemaal. De lange blouse draag ik al jurk, het valt erg wijd en dus erg recht. Voor iedereen die altijd roept ‘jou staat ook alles’ dan is dit een goed voorbeeld van wat me niet staat, oversized. Daarom de ceintuur met gouden buckle, wie wat bewaard die heeft wat! Een oudje die heel fijn draagt en ook nog eens gegoten zit.


red lips & curvy hipsred lips & curvy hips red lips & curvy hips


Ken je dat, je wilt eigenlijk niet shoppen en toch kun je iets niet uit je hoofd zetten? Dat had ik met deze jurk. Het is totaal iets anders dan wat ik normaal draag, misschien dat ik het daarom zo leuk vond. Toen ik een nieuwsbrief kreeg met de melding ‘extra korting’ was ik om! Ik twijfelde enorm over de maat, maar aangezien ik het met riem zou dragen heb ik een maat groter besteld. Hier draag ik maat UK22 want een Nederlandse maat 50 is.

 

jurk Boohoo Plus
ceintuur & oorbellen H&M
sokken & handtas Primark
sneakers Nike AF1


Josine
welkom op theBiggerBlog; een plussize fashion blog met een liefde voor eerlijke beauty producten. Een eeuwige lust naar reizen en recentelijk toegevoegd de perikelen als plussize mama

You May Also Like

Leave a Reply