alle [plus size proof] kersttruien op een rij | update 2020

alle [plus size proof] kersttruien op een rij | update 2020

Heb jij ‘m al? De foute kersttrui! Zo fout zijn ze inmiddels niet meer, zelfs heel leuk! Dit zijn alle kerst truien van 2020 én plus size proof

Iets wat voor mij niks met fashion te maken had, maar wel met mijn idiote verliefdheid op Kerst is mijn lelijke kersttrui. Elk jaar draag ik trouw mijn lelijke kerst trui tijdens het ontbijt op eerste Kerstdag. Ik kocht deze jaren geleden tijdens een sample sale, lang voor de lelijker Kerstmis trui een hit werd. Inmiddels heb ik nog een trui en zelfs ook een broek toegevoegd aan mijn collectie. Het is nu al een paar jaar een grote hit, op werk, de kerstborrel of gewoon lekker tijdens de feestdagen rondlopen in je (niet-zo) lelijke kersttrui.

lees ook: dit zijn alle plussize proof winkels

Waar je je eerst nog misschien een beetje voor zou schamen, de lelijke Kersttrui, ben je tegenwoordig de enige zonder! Zelfs op het werk mag deze trui rond de feestdagen. Het is de perfecte vrijdagmiddag borrel trui en ook voor een kerst lunch kun je deze prima aan. Sommige truien zijn echt gericht op Kerst, maar er zijn ook enkele items die je ook met Oud & Nieuw kunt dragen.Ook dit jaar heb ik weer een overzicht gemaakt van alle foute Kerst truien die er zijn. Er zitten ook veel plus size proof opties tussen. Zorg dat je er op tijd bij bent, want voor je het weet zijn ze weg!

Op de afbeelding staat in welke maat de truien verkrijgbaar zijn. Klik op de afbeelding om direct naar de webshop te gaan. Voor je besteld, check even het bezorg- en retourbeleid, of klik hier voor de details.

mijn trui twee jaar geleden

Ondanks mijn oude vertrouwde trui, droeg ik vorig jaar ook een nieuwe versie. Met glitter, uiteraard. Bekijk hier de foto’s & het blog terug:

Josine
welkom op theBiggerBlog; een plussize fashion blog met een liefde voor eerlijke beauty producten. Een eeuwige lust naar reizen en recentelijk toegevoegd de perikelen als plussize mama

You May Also Like

10 Comments

 • Mama 6 December 2019 11:58

  Állemaal even leuk die truien… kanniekiezen‼️

 • Kerstman 8 November 2019 13:20

  Ik ben een enorm liefhebber van lelijke kersttruien, maar van truien met grote maten was ik nog niet op de hoogte. Top!

 • Mirjam 15 December 2017 11:55

  Ik heb dit jaar een knalrode gekocht bij de Primark met een Gingerbread mannetje erop. Ik draag echt zelden rood dus dit jaar moest ik er gewoon aan geloven!

 • sammie 12 December 2017 16:55

  Ik vind kersttruien helemaal leuk, heb me dit jaar ingehouden om niet weer een nieuwe te kopen. Heb er al 3 :D

 • Josine Wille 12 December 2017 13:17

  Ja die is leuk he? Er zijn nog meer artikelen, misschien dat ik mijn blog zo update! Kwam nog meer leuks tegen. Maar eh… die truien zijn ook super cute voor de kids inderdaad :-)

 • Kreanimo 12 December 2017 09:33

  Ik heb er al verschillende vast gehad in de winkel en ze toch weer terug gelegd.
  Ook voor de kinderen, trouwens…

  Misschien ga ik er toch nog voor! Die met Prosecco hoho vind ik de max!

 • theBiggerBlog – Josine 29 November 2016 14:16

  Dank je! Ik vind ze ook zo leuk, ik hou er van :-) Welke heb jij?

 • Savly 29 November 2016 13:49

  Leuke post! Zitten een aantal mooie exemplaren tussen. Ik heb mijne al dit jaar via Asos.

 • theBiggerBlog – Josine 12 November 2016 11:56

  Ja he, moet je echt doen! Het is zo grappig en inderdaad, heel wat comfortabeler hihi, liefs Josine

 • Mirjam 11 November 2016 21:57

  Ohh geniaal die truien! Zat er vorig jaar ook al aan te denoen maar kon toen geen leuke vinden. Denk dat ik dit jaar overstag ga. Heerlijk geen gedoe met jurkjes en panty. Gewoon een zwarte broek en een lekkere foute trui!

Leave a Reply