plus size op de piste

plus size op de piste

Het is niet altijd even makken als plus size op de piste. Niet vanwege de sport zelf hoor, nee vanwege de outfit!

Als je net als ik dol bent op skiën, dan ken je het probleem. Het vinden van de juiste kleding is echt een probleem, want schijnbaar vinden de meeste merken dat je bij een maat groter dan 42 dus niet van wintersport houd? Geen idee waarom, maar gelukkig heb ik een leuke outfit gevonden verkrijgbaar in onze maat.

plus size op de piste

ski jas Maier | skibroek Maier
muts S Oliver | handschoenen Vero Moda | ski boots Kamik

Er zijn verschillende merken die skikleding verkopen in grote maten, maar het moet niet alleen passen. Nee, het moet ook leuk staan! Mijn favoriet is toch altijd wel de all black outfit, dat is tijdloos en kun je met alles combineren. Dat deed ik ook in deze outfit, een zwarte broek gecombineerd met een faux-uni zwarte jas en leuke accessoires. Wat was ik dolenthousiast om te zien dat ze het merk Maier verkopen bij Otto! Dit is echt mijn lievelingsmerk en draag ik al jaren. De spullen zijn van zulk mooi materiaal gemaakt en blijven heel lang goed, het draagt nog lekker ook en is erg betaalbaar. Deze jas en broek gaan tot en met maat 58 en vind je hier bij de uitgebreide wintersportcollectie van Otto. Vorige week stond ik nog even op de latten op een indoor skibaan en in februari heb ik een ski weekendje gepland. Nu nog duimen voor sneeuw!

Hou jij van winter sport? Vertel, ski of snowboard je?  

Josine
welkom op theBiggerBlog; een plussize fashion blog met een liefde voor eerlijke beauty producten. Een eeuwige lust naar reizen en recentelijk toegevoegd de perikelen als plussize mama

You May Also Like

5 Comments

 • Esmeralda 24 January 2016 21:44

  Yessss skiën gisteren weer terug gekomen van week wintersport in Oostenrijk

 • theBiggerBlog – Josine 19 January 2016 07:24

  Nee Joyce, hou je er niet van? Haha te koud, ja dat is waar maar na flink ploeteren door de sneeuw heb ik het altijd wel weer warm. Thanxx, Josine

 • theBiggerBlog – Josine 19 January 2016 07:23

  Ja he Jeanet, vond ik dus ook. Maar die kun je nu ook gewoon op :-)

 • Jeanet 18 January 2016 19:27

  Ik ben geen wintersportmens maar de jas en de muts vind ik helemaal het einde!

 • Joyce 18 January 2016 09:35

  Nee ik ben niet zo van het wintersporten. Mij te koud hoor!
  Al ziet de kleding er wel echt heel tof uit!

Leave a Reply