peep toe

peep toe

Een jeans jas, de perfecte peep toe schoenen en pink lipstick!

Eigenlijk moet ik nu toch wel bekennen dat ik een lichte schoenen tic heb hè? Ondanks de vele schoenen en laarzen ben ik altijd weer op zoek naar iets nieuws. Open schoentjes kun je nooit teveel hebben, zeker zwarte niet want die passen overal bij. Klinkt als een goed excuus toch? Ik heb geen problemen met schoenen vinden ondanks mijn brede voeten, maar de peep toe was zo’n schoen die niet altijd past. Mijn voeten zijn breed en ik heb een hoge wreef dus mijn tenen kwamen nooit tot vooraan de schoen en dan zag je zo’n stom stukje zool. Eindelijk de juiste peep toe gevonden!


peep toepeep toepeep toe

 


Open schoenen speciaal voor de brede voet wordt ook wel wide fit genoemd. Deze schoenen zijn speciaal gemaakt voor brede voeten, een iets hogere wreef en dikke(re) benen. Meestal draag ik maat 40 (UK 7) maar in dit geval heb ik een maatje kleiner bestel. Met open schoentjes en sandalen draag ik ook meestal een maat kleiner, vandaar. Ik heb in verhouding denk ik korte tenen dus ja, dan ziet het er niet uit als je zo’n hele slag schoenzool uit ziet steken.

try not to become a person of success, but rather try to become a person of value

Door het elastiek op de wreef pas ik er prima in. Het hakje is ook perfect om de hele dag op te lopen. De schoen heet peep toe omdat letterlijk de tenen eruit piepen! Ik vind ze heel leuk onder deze simpele zwarte jeans, maar heb het ook al gedragen met een jurkje en zelfs met panty (legging model). Hier heb ik het gecombineerd met simpel zwart. De broek is een goede basic en het shirt vind ik erg leuk door de print. Less is more zeggen ze wel eens, dat vind ik vaak met zwarte outfits.


peep toe peep toe wide fit peep toe


Deze trenchcoat gemaakt van een prachtige tencel denim stof heeft zo’n mooie valling. Ik draag een maat 48, de mouwen vallen wel wat krapper dan normaal. Er zit geen stretch in de stof, maar dat is ook niet nodig bij zo’n jas. Ik draag de jas hier gesloten en de ceintuur geknoopt, om mijn taille te accentueren. Een leuk alternatief is om de ceintuur te vervangen voor een zwarte leren riem. Het liefst draag ik de jas lekker casual, gewoon open.

 

schoenen c/o Yours Clothing
trenchcoat c/o MS mode
top MS Mode
broek Primark
zonnebril H&M

 

Josine
welkom op theBiggerBlog; een plussize fashion blog met een liefde voor eerlijke beauty producten. Een eeuwige lust naar reizen en recentelijk toegevoegd de perikelen als plussize mama

You May Also Like

1 Comment

  • Jeanet 5 May 2016 19:36

    Helemaal mijn smaak, je ziet er werkelijk top uit.

Leave a Reply