pastel in de lente [outfit]

pastel in de lente [outfit]

Pastel en lente gaan altijd goed samen. Deze tijd vraagt om comfort, maar we maken het gewoon fashion!

Zo dol als ik ben op fashion, de pasvorm en comfort is heel belangrijk voor me. Wanneer iets niet lekker zit, draag ik het ook niet graag. Hoe tof ik het ook vind, hoe gaaf, hoe mooi. Dat soort dingen zijn voor op de catwalk, zeg ik altijd. Tijdens deze moeilijke periode, waarbij we allemaal binnen blijven, leek het me een tof idee om onszelf uit te dagen. Ik schreef er al eens eerder over; de #bodyneutralitychallenge. Hoe ik dat doe? Ik probeer elke dag iets aan te trekken wat ik niet (vaak) draag.

Het varieert per dag en ik heb er ook niet altijd zin in, maar toch lukt het me. Niet altijd een hele outfit, maar soms die ene rok die maar blijft liggen. Of die ene broek die ik niet goed kon stylen, daar doe ik nu meer moeite voor. In deze look zijn het de sandaaltjes. Sinds mijn hernia draag ik nog zelden hakken en zeker met een dreumes is het niet altijd handig. Toch vind ik het heel mooi staan! Dus deze dag deed ik mijn hakken weer eens aan, lekker in en rond het huis. Geen kilometers lopen, geen gehol, gewoon opgetut thuis!

Op instagram deel ik regelmatig mijn dagelijkse looks, maar ook op Facebook probeer ik het steeds meer te delen. Onderaan lees je al mijn outfit details en shop links.

navabi, lost ink, Josine Wille, thebiggerblog, plussize fashion blog, fashion blogger, content creator, grote maten mode, 2020, pastel, burnt orange and lilac, kleuren die passen bij lila, lila en oranje, gele sandalen, lila trui, crepe broek, brick fashion color, fashion trends spring 2020, plussize fashion trends, lilac jumper plussize, grote maten Lila trui, trui maat 48, wikkeltrui grote maten, maat 48, maat 50, trui met linten, statement mouw, statment sleeves, bellow sleeve, spring 2020, lente 2020, color pop, body confidence, body positive, body neutral, primark sandalen, wide fit sandals, rosefield horloge, gouden horloge, betaalbare grote maten mode
navabi, lost ink, Josine Wille, thebiggerblog, plussize fashion blog, fashion blogger, content creator, grote maten mode, 2020, pastel, burnt orange and lilac, kleuren die passen bij lila, lila en oranje, gele sandalen, lila trui, crepe broek, brick fashion color, fashion trends spring 2020, plussize fashion trends, lilac jumper plussize, grote maten Lila trui, trui maat 48, wikkeltrui grote maten, maat 48, maat 50, trui met linten, statement mouw, statment sleeves, bellow sleeve, spring 2020, lente 2020, color pop, body confidence, body positive, body neutral, primark sandalen, wide fit sandals, rosefield horloge, gouden horloge, betaalbare grote maten mode
navabi, lost ink, Josine Wille, thebiggerblog, plussize fashion blog, fashion blogger, content creator, grote maten mode, 2020, pastel, burnt orange and lilac, kleuren die passen bij lila, lila en oranje, gele sandalen, lila trui, crepe broek, brick fashion color, fashion trends spring 2020, plussize fashion trends, lilac jumper plussize, grote maten Lila trui, trui maat 48, wikkeltrui grote maten, maat 48, maat 50, trui met linten, statement mouw, statment sleeves, bellow sleeve, spring 2020, lente 2020, color pop, body confidence, body positive, body neutral, primark sandalen, wide fit sandals, rosefield horloge, gouden horloge, betaalbare grote maten mode

WAT DRAAG IK?

De laatste maanden, of liever gezegd het afgelopen anderhalf jaar, draag ik voornamelijk natuurlijke tinten. Ik vind dat zo mooi en voel me daar zo goed in. Van beige tot bruin. Soms draag ik ook andere kleuren en ook zwart. De kleur die mijn aandacht trekt ik lila. Wonderlijk, want jarenlang heb ik niks met paars en lila is daar toch een afgeleide van.

lees ook: alles over mijn gouden medaillon

Deze trui trok mijn aandacht, want die kleur, dat model en die mouwen, ik vond het geweldig. Dit is het perfecte voorbeeld van comfort en fashion. Het zit namelijk ontzettend fijn, het is warm voor de koelere dagen in het voorjaar en heeft een fashionable pasvorm. De focus op de mouwen is een trend, zo ook de pofmouw en manchet. Ik draag de trui in maat 22, wat een maat 50 moet zijn maar ik vind het smaller vallen.

Oh en die broek, die wilde ik niet meer uit! De broek is gemaakt van een dunne stof, namelijk een crepe met stretch. Desondanks tekent het helemaal niet. De broek is maat 46-48 en zit precies goed. Wat ik zo fijn vind is dat de stof zo mooi en soepel valt, dat het als het ware over de huid ‘glijd’ en daardoor dus ook niet tekent. Bij deze kleurencombinatie vond ik de zachtgele sandalen zo mooi! Iets wat ik niet vaak meer draag, hakken, dus perfect voor zo’n dag thuis.

trui lost ink c/o navabi
broek annalisa c/o navabi
sandalen primark

Josine
welkom op theBiggerBlog; een plussize fashion blog met een liefde voor eerlijke beauty producten. Een eeuwige lust naar reizen en recentelijk toegevoegd de perikelen als plussize mama

You May Also Like

2 Comments

  • Nancy 26 April 2020 09:46

    Wat een prachtige kleur die top! Ik draag de laatste tijd veel lila en paars tinten. Erg mooi. Ik hoop je te zien op mijn Fancy Friday link up party.

  • Jolanda Oorthuis 19 April 2020 09:17

    Wist je dat de kleuren die je draagt alles vertellen over wie jij bent, je opvoeding en ontwikkeling. Dat je 1 1/2 jaar geleden starte met bruin en nu lila in jouw blik vangt en zelfs gedragen wordt spreekt vanuit je onderbewuste. Misschien voor het eerst echt of misschien hebben je het vroeger al eens gedragen. Dit geeft heel veel informatie. Hiermee kun je jezelf nog beter begrijpen en nog mooier dat wat nog voor je ligt, dat wat je onbewust al hebt gevoeld, handen en voeten geven geven. In een kleurensessie van circa 2 uur kan ik je er vanalles over vertellen. En je zult verbluft zijn. Niks hocus-pocus, geen zweverige toestanden want kleur liegt nooit en spreekt direct tot je gevoel. Maar wel leuker, lichter en luchtiger leven. Want wees eerlijk, een nieuw bakken mama zijn, ziek worden en weer opkrabbelen in Corona tijd, moeder, huisvrouw, geliefde, fashion lover en de leukste versie van jezelf zijn, en misschien zelfs weer dreamjob hebben, is nogal wat.
    Als jij het leuk vind dan doe ik graag een sessie met jou. Gratis en voor niks omdat ik ten eerste jou dit gun na het lezen van jouw blog en het zien van je outfit die te vertellen heeft wat gezien mag worden. Daarnaast wil ik heel graag mijn bedrijf in de spotlight zetten en vrouwen met curves helpen te stralen van binnen naar buiten door het ontdekken van hun eigen stijlgeheim.

    Wat denk je er van? Zullen samen buiten de lijntjes kleuren?

Leave a Reply