palmtrees & polka dots

palmtrees & polka dots

Vlak voor mijn vakantie kreeg ik het benauwd, ik had eigenlijk geen leuke zomerjurkjes meer behalve die ik altijd al draag. Tijd voor wat last minute shopping!

Ik weet het, ik heb genoeg kleding maar toch betrap ik mezelf erop dat ik vaak hetzelfde draag. De meeste jurkjes die ik op vakantie draag heb ik toch alweer een (paar) jaar. Op sommige ben ik dan echt uitgekeken. Tijd voor een paar nieuwe items, waaronder dit jurkje en deze handtas. Het was liefde op het eerste gezicht! Vlak voor we uiteten gingen en de zon al onder aan het gaan was maakten we deze foto’s. Het mooiste licht van de dag!


plus size bloggerpalmtrees & polka dots

boohoo plus size thebiggerblog


Toen ik dit jurkje online spotte was ik meteen verkocht. Ik ben dol op dit model en strapless draag ik ook graag wanneer het zo warm is. Het is even een momentje van moed, aangezien ik toch altijd mijn bovenarmen dik vind. Ik vertel mezelf dan altijd dat ze dik zijn in alles, of ik er nu wat overheen aan trek of niet! De polka dots (stippen) print is zo’n trend die ik geweldig vind en geen genoeg van kan krijgen. De gele kleur was eigenlijk de enige twijfel, want dat kan ook heel flets ogen. Eenmaal binnen was ik om, it’s a keeper! 

lees ook: dit zijn mij favoriete strapless bh’s 

Het gebeurd niet vaak dat ik bij wijze van spreke aan het duimen ben dat iets goed zal passen. Enkele dagen voor vertrek bestelde ik een pakket online en voor de zekerheid bestelde ik dubbele maten van alles. Waaronder dus dit jurkje! Deze jurk bestelde ik in maat 18 en 20, wat normaal een Europse 46 en 48 zou moeten zijn. Meestal draag ik UK20 bij Boohoo maar omdat het een strapless jurk is nam ik ook een maatje kleiner. De onderkant loopt tenslotte wijder uit, net als ik! Mijn voorgevoel klopte, de grootste maat viel van boven van mijn lijf en de maat 18 zat perfect. Wel een beetje kort, maar dat weet je van te voren bij dit merk. Precies lang genoeg om er een kort broekje onder te dragen.

shoppen bij boohoo: wat praktische informatie over shoppen bij Boohoo! Allereerst, abonneer je op de nieuwsbrief want ze hebben zeer regelmatig tot 70% korting op bijna alles. Het is goedkoop en daar is de kwaliteit ook naar. Retourneren moet naar Engeland en is voor eigen rekening, hou daar dus rekening mee. Vaak bestel ik twee maten, in dit geval best een risico gezien de retour kosten. Gelukkig heb ik daar een oplossing voor! Wanneer je met PayPal besteld kun je de retour kosten terug vorderen (lees eerst de regels bij Paypal). Dus bewaar je bonnetje goed van het retour pakket!

polka dots jurk Boohoo Plus [shop hier]
sandalen boetiekje in London
tas Boohoo

Volg je me al op instagram? Daar zag je deze foto al eerder voorbij komen:

 

Josine
welkom op theBiggerBlog; een plussize fashion blog met een liefde voor eerlijke beauty producten. Een eeuwige lust naar reizen en recentelijk toegevoegd de perikelen als plussize mama

You May Also Like